Horoskop

TAROT PREDVIĐANJE ZA KRAJ FEBRUARA: 4 znaka očekuje "more" promena i iznenađenja!

Tarot savetuje Vage da ne propuste priliku za sjajnu zaradu, Vodolije da budu otvorene za kompromise, Blizancima predviđa unapređenje, a Ribama veliki uspeh.

20.02.2023 09:01

TAROT PREDVIĐANJE ZA KRAJ FEBRUARA: 4 znaka očekuje "more" promena i iznenađenja!
Shutterstock

Tarot je špil od 78 karata koje se dele na Veliku i Malu arkanu. Veruje se da vode poreklo iz drevnog Egipta gde su bile još jedno od sredstava za proricanje budućnosti. U Italiji se pojavljuju u 14. veku pod imenom Naibi (prorok), a veruje se da su ih doneli Templari preuzevši simboličke pločice od tajnog bratstva Druza u Libanu.

Danas se tarot prilično pogrešno vezuje za okultizam zato što su se njima služili rani francuski okultisti verujući da imaju ezoterične moći. Bilo kako bilo, danas je tarot jedan od najpreciznijih predviđanja budućnosti, često tesno povezan sa astrologijom koju dopunjuje.

Srećna republika vam donosi kakva iznenađenja mogu da očekuju četiri horoskopska znaka do kraja februara 2023. Ako ste među njima, pažljivo pročitajte čitanje tarota i tumačenje za naredne dane.

Shutterstock

Blizanci

Blizanci

Ovog meseca ste pod zaštitom karte Sunca koja samo naglašava važnog februara u vašem životu! To je simbol čistoće i kreativnosti, pa u narednim danima možete očekivati nalet entuzijazma kakav odavno niste osetili, posebno vezano za posao. Međutim na vašu poziciju oko su bacile još neke kolege iz vaše firme, pa ćete morati da takmičite za ono što želite. Upotrebite izražen intelekt i osmislite strategiju koja će vas dovesti do željenog cilja. Karta Sunca nagoveštava i odlične porodične odnose, posebno u odnosu sa partnerom s kojim ulazite u važnu etapu. Zaboravite na durenje poput deteta, to vam neće doneti ništa dobro.

Shutterstock

Vaga

Vaga

Do kraja februara treba temeljnije da se pozabavite finansijama na šta vas upozorava karta Četiri diska. Imate sve uslove da izgradite materijalno bogatstvo, samo ostavite po strani vaše nepregledno odmeravanje i vaganje. Narednih dana otvoriće vam se put za ozbiljan finansijski uspeh kroz nekretnine, pa nemojte dvaput da razmišljate. Pored posla posvetite više pažnje sopstvenom zdravlju, posebno fizičkoj aktivnosti koja vam je neophodna i koju ste potpuno zanemarili poslednjih nekoliko meseci.

Shutterstock

Vodolija

Vodolija

Vodolije su u februaru pod simbolikom karte Ljubavnika što sugeriše da treba da budete otvoreni za svaku vrstu dogovora i kompromisa, posebno sa partnerom. To je i karta komunikacije, zato otvoreno razgovarajte jer ako ne stavite do znanja drugoj strani šta vas muči ona to neće moći da zna. Niko ne ume da čita misli, niti to treba da očekujete od bliskih ljudi. Do kraja februara dobićete dve ponude, moguće je dva ugovora ili dva ljubavna puta. Mudro birajte.

Shutterstock

Ribe

Ribe

Februar je definitivno vas mesec i vreme da ispunite sve što zamislite. Ribe su pod uticajem moćne Zvezdane karte koja nagoveštava uspešna putovanja, komunikaciju na društvenim mrežama, čak i veoma prisan kontakt sa nekom poznatom ličnošću. Ta karta govori o srećnim okolnostima na nekom javnom skupu, kontaktima sa osobama koje su zastupljene u javnosti i koje su spremne da saslušaju vaše korisne predloge. Dok kraja meseca biće pravi trenutak da pokrenete neku humanitarnu akciju i pomognete nekome ko vam mnogo znači, uz podršku upravo te javne ličnosti što će vam omogućiti da se za vašu akciju čuje dalje nego što ste očekivali.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)