Horoskop

NASTUPA MOĆNI MART I DONOSI TEKTONSKE PROMENE: Device čeka emotivna transformacija, Vodolije sudbinska ljubavna veza, Strelčeve naboj energije, a Vage vest o prinovi!

Srećna republika vam donosi najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 27. februara do 5. marta.

bySrećna republika

26.02.2023 18:01

NASTUPA MOĆNI MART I DONOSI TEKTONSKE PROMENE: Device čeka emotivna transformacija, Vodolije sudbinska ljubavna veza, Strelčeve naboj energije, a Vage vest o prinovi!
shutterstock.com

Mart mnogi astrolozi smatraju najsrećnijim mesecom u ovoj godini, a on će nastupiti već od sredine ove nedelje. Iako pojedinim horoskopskim znacima on neće u trenu doneti boljitak, postoje dobre osnove da on dođe u narednom periodu. Evo šta su nam svima zvezde spremile za narednu nedelju. 

 

shutterstock.com

Ovan

Ovan - Prebrz start

POSAO: Dragi Ovnovi, ove nedelje bi trebalo na jedan pasivniji način da pokušate da preusmerite mnoge događaje u svoju korist. Mnogo toga se dešava unutar vas, imaćete pregršt informacija i nekih specifičnih događaja koji će vas često terati da reagujete burno, a opet, s druge strane, želećete da se izmestite iz nekih okolnosti. Pokušajte da napravite ravnotežu i ne reagujete prebrzo jer to nije poželjno u ovom trenutku, a može se biti loše po vas. Takođe, možete biti zbunjeni nekim novim početkom, ali je najbolje da pustite da se stvari malo slegnu i odvijaju same od sebe, pa tek onda date svoj sud i reagujete. Mogući su sukobi i nesporazumi s nadređenima, a nije isključeno da će neki vaši planovi krenuti da se razvijaju u potpuno drugačijem pravcu. Nemojte ništa shvatati tragično, ovo je period kada su mnogi na testu i kada ne treba da reaguju na provokacije i izazove. Moguće je da se mnogo toga dešava s nadređenima, pa biste mogli biti kolateralna šteta, što vam ne ide naruku. Budite mudri i ne otkrivajte sve što znate jer ni vama drugi nisu otvorili sve karte. Treba da naučite da plivate i u takvim okolnostima, a ne da kažete sve što vam je na umu. Moguće su neke lepe okolnosti ili srećne vesti oko 1. i 2. marta, a nije isključen ni finansijski dobitak ili neko lepo putovanje, dok bi 3. trebalo da povedete računa o komunikaciji.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi bi mogli da pokrenu neke novitete u odnosu, koji će im dobro doći i delovati pozitivno na njih. Kao i na poslovnom, i na privatnom planu možete imati situacije u kojima ćete reagovati brzo i ishitreno i delovati zbunjujuće na partnera. Možda bi neke stvari iz prošlosti ili nešto što ste gurali pod tepih moglo da ispliva i stvori ogroman jaz između vas i bližnjih. Krajem nedelje možete imati sukobe s decom ili braćom i sestrama. Neki Ovnovi bi mogli da povuku i neke radikalne poteze. Slobodni Ovnovi će biti u nešto boljoj situaciji jer bi naglo i iznenada mogla da im se pojavi osoba koja im se dopada i koja će ih, na neki način, uzdrmati i uneti više strasti i energije, što će ih prilično osloboditi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu osećate pad energije, kao i slabiju koncentraciju. Mogući su problemi s psihom, alkoholom ili nekim supstancama. Povedite računa i u saobraćaju i s električnim aparatima. Slabe tačke su vrat i ramena. 

SAVET: Savladajte adrenalin i probajte da ga kanališete u dobrom pravcu. Zakočite kad je potrebno 

shutterstock.com

Bik

Bik - Pozitivan stav

POSAO: Bikovi će ove nedelje započeti neke konkretne stvari i napraviti promene, pre svega, unutar vas, a onda sredinom marta i na praktičnom planu. Potrebna vam je unutrašnja snaga da biste se za to pripremili i startovali kvalitetno. Mnoge informacije će dolaziti do vas, neke će vam doneti dobre ideje, neke vam neće ničemu služiti, pa bi bilo da ispratite koje su bitne, a kojima ne treba da dajete pažnju i vreme. Mnoge stvari će se posložiti, a na vama će biti samo da napravite prvi korak. Imate mnogo potencijala i važno je da verujete u sebe jer možete biti bitna karika u onome što radite. Ideje koje ovih dana budete imali mogu vam biti od velikog značaja i vrednosti, pa dobro ispratite svoje misli, koliko god one delovale nestvarno. Sreća je zakucala na vaša vrata, a vi samo treba neke stvari da ispratite. Mnogi Bikovi bi mogli imati ozbiljan i težak razgovor s nadređenima, pa bi bilo dobro da budete strpljivi i smireni i da ne reagujete ishitreno, već da sačekate da se neke stvari iskristališu. Neki bi mogli da daju otkaz ili započnu novi posao ove nedelje, dok bi neki mogli da uđu u partnerstva s nekim koga dugo poznaju. U svakom slučaju, povedite računa o finansijama jer su mnogi troškovi i dalje prisutni, pa pazite da ne preterate i potrošite više nego što možete. Finansijska situacija je stabilna i teži ka daljem rastu, što će najviše zavisiti od vas.

LJUBAV: Kad je u pitanju ljubav, Bikovi bi mogli da pokrenu neka nova stanja i osećanja, koje nisu imali do sada ili koja su atipična i nestandardna. Bićete u stanju da realizujete želje partnera, bez da vam bilo šta kaže, što će posebno delovati na vašu vezu. Bićete povezaniji, bliskiji i bolje ćete se razumeti, a prijaće vam mirniji i intimniji trenuci. Moguće su i radikalne promene, ali to zavisi od vašeg partnera. Slobodni Bikovi bi mogli da se zainteresuju za osobu koja dolazi iz poslovnog okruženja, ali za sad nećete želeti da podelite ni s kim svoja osećanja. Ovo bi mogla da bude ili započne kao tajna veza. Nije isključeno i da bi u život mogao da vam se vrati neko iz prošlosti ili neko ko dolazi s puta. U svakom slučaju, ljubav i prijatna osećanja će preplaviti vaše srce i misli i osećaćete se kao na sedmom nebu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s preterivanjem. Mogući su problemi s pritiskom i nesvesticom.

SAVET: Budite svesni i odgovorni

shutterstock.com

Blizanci

Blizanci - Poslednje pripreme

POSAO: Blizancima će se ove nedelje mnogo toga ostvariti na materijalnom i finansijskom planu, ali ćete se sada suočiti s pitanjem šta dalje, koji vam je sledeći korak i šta je najbolje da uradite. Moguće je da će se roditi neke nove ideje, novi životni impulsi ili ćete se vi promeniti. Možete drugima delovati isuviše ležerno, ekscentrično, a na vama je da ne pravite suviše veliku razliku između vas i drugih osoba da ne biste imali neprijatnost ili osetili zavist. Imate odlične rezultate i to neće moći svako da prihvati. Ali da biste mogli da dobijete finansije za neke nove projekte, nove poslove, odobrenje drugih ljudi, zadobili poverenje, morate da povedete računa o stavu. Ovo je poslednja priprema i uvertira za neke velike stvari koje možete da napravite u naredne tri godine. Gledajte unapred nekoliko koraka, budite spontani i negujte međuljudske odnose. Moguće je da već znate o čemu se radi i da ste već uveliko u planovima i priprema, pa je važno da ovo sve znate da biste lakše došli do cilja i vrha. Neko od prijatelja vam može biti od velike pomoći ovih dana ili doneti neke lepe vesti. Mnogi Blizanci se bave sređivanjem poslovnog ili privatnog prostora, dok neki rade na raščišćavanju odnosa. Mogući su ozbiljni poslovni razgovori ili iznenadno putovanje.

LJUBAV: Zauzeti Blizanci ulaze u nove, kvalitetnije i harmoničnije odnose s partnerom i dragim osobama. Međutim, ovde se radi i o nekoj vrsti slobode koja će vam prijati, a koju će partner morati da prihvati. Komunikacija će biti mnogo bolja, strasti i emocije naglašenije, pa će momenti sreće i zadovoljstva biti učestaliji. Mnogi parovi bi u ovom periodu mogli da se odluče da podignu vezu na viši nivo, započnu zajednički život ili ozvaniče vezu, a nije isključena ni vest o prinovi. Moguće je zajedničko putovanje. Slobodni Blizanci bi ove nedelje mogli da se zaljube i izgube glavu za veselom, temperamentnom i živahnom osobom koja će ih, na neki način, pokrenuti na svim poljima. Bićete prihvaćeni i prepoznati kao neko bitan i važan i ko nudi mnogo toga zanimljivog i zabavnog, pa će vas to dodatno činiti uzbuđenim. Uživajte u momentima sreće i ljubavi!

ZDRAVLJE: Blizanci bi na zdravstvenom planu mogli da imaju problema s nervozom, ali i nekim preterivanjem. Ne prepuštatjte se lako hedonizmu.

SAVET: Budite iskreni, ljubazni i određeni

shutterstock.com

Rak

Rak - Rad na planovima

POSAO: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj ćete biti usmereni na neke više ciljeve, planove i putovanja. Na poslovnom planu imate mogućnost da ostvarite saradnju sa strancima koja će vam pružiti finansijsku satisfakciju, ali i lepu saradnju koja vam može otvoriti potpuno nove horizonte. Ukazaće vam se prilika i za putovanje koje vam može doneti benefite u smislu duhovnog razvoja i unutrašnjeg napretka. Ukoliko imate partnerske poslove koji vam već duže vreme na neki način prave probleme ili vas usporavaju, ove nedelje bi stvari mogle da se promene tako što će doći do razrešenja kroz konstruktivan razgovor. Možda neke stvari nećete moći da prihvatite odmah, ali biće vam jasno da na neke stvari jednostavno ne možete da utičete. Mnogo ćete ozbiljnije pristupiti određenim problemima, ali bićete realni u očekivanjima. Sredina nedelje biće naglašena u smislu događaja koji će se nizati jedan za drugim i promena koje će biti neminovne da se dogode. Imate priliku da započnete neku vrstu edukacije koja će vam otvoriti potpuno nove vidike i staviće vas u poziciju da budete aktivniji u odbrani svojih uverenja i stavova. Imaćete više prilika za putovanja koja će biti usmerena na neku vrstu aktivnosti, bilo da je u pitanju obrazovanje ili posao. Ovo je dobar period za planiranje budućih poslovnih aktivnosti koje ćete uskoro imati priliku da realizujete, pa što se sada bolje pripremite, biće vam jednostavnije u narednom periodu. Prolazite kroz period unutrašnjih promena, pa bi vam dobro došlo da malo usporite i pokušate da sagledate stvari realno. Na finansijskom planu u sredu možete da očekujete isplatu kroz posao koji radite sa strancima.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Rakovi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju bolje razumevanje s partnerom i povezanost na duhovnom nivou. Delite istu životnu filozofiju i to vam u ovom trenutku veoma znači. Ovo je idealan period da zajedno otputujete i još dublje se povežete s partnerom. Rakovi koji su trenutno sami mogu da očekuju zanimljiv susret na nekom putu. Osoba koja će vas privući tokom ovog perioda ima razvijenu duhovnu stranu ličnosti i širokih je shvatanja.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o reproduktivnim organima.

SAVET: Okrenite se duhovnim vrednostima

shutterstock.com

Lav

Lav - Krizne situacije

POSAO: Dragi Lavovi, ovo je nedelja u kojoj ćete biti fokusirani na posao, ali ćete usput rešavati i međuljudske odnose, što će vam oduzeti dosta energije. Dešavanja na poslu su prepuna tenzija, ali ćete naći najbolji način da stvari postavite na svoje mesto. Pribrani ste i smireni, a to je ono najvažnije, pa vam se kolege po inerciji obraćaju kada situacija postane intelektualno komplikovana i kada se pojave razna ograničenja i prepreke. Što budete bili racionalniji i hladniji, to će vaš uspeh biti veći. Probajte tokom ovog perioda da se okružite ljudima koji imaju baš takav stav i koji znaju kako da se fokusiraju na ono što je zaista bitno, a da pritom ne izgube mir. Izbegavajte ljude koji vas na bilo koji način ograničavaju i sputavaju u odlučivanju, ali i na druge načine. Podršku vam pružaju ljudi koji imaju široko obrazovanje i kosmopolitski duh, od kojih možete mnogo da naučite, čak i kroz samo posmatranje njihovog ponašanja. Ulazite u nedelju u kojoj će biti najvažnije snalaženje i brza reakcija u kriznim situacijama, pa zato budite spremni i nemojte dozvoliti da vas okolnosti nadvladaju. Kada su u pitanju finansije, novac vam stiže kroz poslove koji su, na neki način, povezani s inostranstvom ili nekom vrstom edukacije. Kada su u pitanju troškovi, najpovoljniji dani biće sredinom nedelje, a možete biti veoma nesmotreni i povlačiti rizične poteze, koji vas mogu dovesti do gubitaka.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi koji su u braku ili vezi usklađeni su s partnerom po svim pitanjima koja su od suštinske važnosti za funkcionisanje. Ovo je sfera gde sve funkcioniše dobro i osećate se sigurno i ispunjeno. Ako imate bilo kakve brige, podelite ih s vašim partnerom pošto možete da verujete u njegov sud. Lavovi koji su trenutno slobodni imaju veliku želju da to i ostanu. Mame vas putovanja i društvo pametnih ljudi od kojih imate šta da naučite, pa ukoliko se neko takav zainteresuje za vas, možda ćete mu pružiti šansu da vam se približi. U suprotnom, opredelićete se za slobodu i sve prednosti koje ona sa sobom nosi.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, probajte da smanjite stres na minimum, barem tako što ćete imati smiren pristup situacijama koje vas izvode iz zone komfora.

SAVET: Trudite se da vam reakcije budu prilagođene situaciji i nemojte dozvoliti da potpadnete pod uticaj negativne atmosfere koju stvaraju određeni ljudi

shutterstock.com

Devica

Devica - Jasnovidost

POSAO: Drage Device, ovo je nedelja u kojoj ćete imati važna poslovna dešavanja, a od sredine nedelje bavite se postojećim partnerstvima. Na poslovnom planu moraćete ozbiljno i racionalno da razmislite o tome šta je za vas dobro, a šta vam predstavlja ograničenje i blokira vaše dalje napredovanje u svakom smislu. Način na koji ste dosad funkcionisali više ne daje adekvatne rezultate, pa kada planeta inteligencije i komunikacije pređe sredinom nedelje u vaše sedmo polje, imate mogućnost da jasno sagledate i taj segment i kvalitet na kom se zasniva. Biće vam prilično jasno šta je potrebno da uradite da dovedete u red postojeća partnerstva i da profunkcionošete na način koji je povoljan za sve učesnike. U suprotnom, rizikujete da vaš akutni osećaj nezadovoljstva pređe u  hronični i dodatno zakomplikuje stvari. S druge strane, određeni rezultati partnerskog rada koji se do sada nisu manifestovali sada će postati vidljivi i jasni. To možete uticati na vas u smislu velike unutrašnje promene nabolje i konačnog prevazilaženju krize na unutrašnjem i spoljašnjem planu. Kada je u pitanju vaša finansijska situacija, u sredu možete da očekujete veću isplatu, kao rezultat partnerskog posla, a mogući su i veći dobici preko emotivnog partnera ili nasledstvo.
 
LJUBAV: Na emotivnom planu Device koje su u braku ili vezi konačno će biti u mogućnosti da reše s partnerom situacije iz prošlosti, što će rezultirati većim poverenjem i obostranim rastom. I vama i partneru je potrebna određena emotivna transformacija, odnosno promena vašeg odnosa nabolje, pa iskoristite ovu nedelju u tom pravcu. Trudite se samo da budete jasni i precizni u izjavama da bi partner mogao da zna šta želite. Devicama koje su trenutno slobodne u život može da uđe osoba iz prošlosti prema kojoj gaje veliku naklonost i poštovanje. Ta osoba se može postaviti kao zaštitnik i duhovni vodič, što vam u ovom trenutku može biti od velike pomoći. Osećate unutrašnju slobodu i želju da menjate i sebe stvari oko sebe, a ova nedelja je dobar tajming da započnete s promenom.
 
ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, moguć je i hormonski disbalans i problemi uzrokovani nedostatkom kretanja i nedovoljnom fizičkom aktivnošću. 

SAVET: Bitno je da osluškujete sebe i budete potpuno prisutni i svesni. 

shutterstock.com

Vaga

Vaga - Balans i harmonija

POSAO: Vage će se ove nedelje konačno stabilizovati i početi da funkcionišu opuštenije. Promene koje treba da se dogode dolaze u naznakama i preko informacija koje stižu do vas, pa će vam biti jasnije u kom pravcu ćete funkcionisati. Moguće je da ćete ove nedelje povući neke poteze ili dobiti signal da treba da se zainteresujete za nešto novo, drugačije. Nadređeni će vam biti naklonjeni, nećete se osećati izopšteno, štaviše, neke stvari bi mogle da vas vrate u prvi plan. Osetićete neki vid balansa i harmonije iako je doskoro sve izgledalo beznadežno. Vage koje se bave privatnim biznisom bi mogle da sklope veoma unosan i isplativ posao ili da uđu u partnerske odnose. Ovo se naročito odnosi na sve one koji se bave ugostiteljstvom, zabavom i umetnošću. Nije isključeno proširenje posla ili prostora u kome radite. Svakako ćete napraviti neke rezultate koji će se definisati kao kvalitet, ali zato možete imati problema s kolegama ili osobama s kojima blisko sarađujete. Možete nakratko izazvati zavist i ljubomoru i suočiti se s halapljivim osobama koje grabe samo za sebe. Ovo će biti test i za vas kako ćete reagovati na sve, ali i priprema za neke naredne periode. Ovo je odličan period za sticanje znanja i učenje jer imate naglašen fokus i koncentraciju. Više ćete se družiti, izlaziti, provoditi vreme s dragim ljudima i prijateljima, ali i upoznavati neka nova lica. Krajem nedelje je moguće putovanje.

LJUBAV: Vage očekuje veoma harmoničan, veseo i zabavan period na privatnom i emotivnom planu. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će doneti neke velike i lepe odluke i osećati se zaista fantastično. Mnoge želje će vam biti ispunjene, a tasovi na vagi izjednačeni, što će vam doneti posebnu radost i sreću. Imate mnogo razloga da budete zadovoljni, ali je važno da to sami uvidite. Neke Vage bi mogle da dobiju vest o prinovi u porodici, a neke bi ove nedelje mogle da ozvaniče vezu. Mnoge slobodne Vage će ove nedelje uploviti u vezu i osećati se zaljubljeno i zadovoljno. Sve će se dogoditi naglo i spontano, što će doneti ogromno ushićenje. Nije isključeno da ćete nekoga sresti na putu ili se radi o osobi koja je došla s puta. U svakom slučaju, osećaćete se dobro, srećno i harmonično, pa nećete skidati osmeh.

ZDRAVLJE: Vage bi mogle da imaju problema s preterivanjem, pa povedite računa o hrani i piću da ne biste dobili suvišne kilograme. Moguć je ubod ili povreda na nešto oštro.

SAVET: Ne pričajte nešto u šta niste sigurni 

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija - Novi početak

POSAO: Škorpijama će vrednosti i materijalni momenat postati vidljiviji. Novac koji ste dugo čekali će se u narednom periodu prikazati i realizovati, a vi ćete biti praktičniji i jasniji. Mogući su i planovi koji će se realizovati u budućnosti i doneti nešto potpuno novo. Za to vam je potrebna iskrena komunikacija i prilagođavanje nekim drugim stvarima ili čak tuđim idejama. Važno je da budete taktični i ne radite ništa sračunato. Imaćete sluha da saslušate druge osobe i prepoznate neke stvari koje neki možda ne mogu. Zadobićete poverenje drugih, a rezultati koje budete postigli će biti zaista fantastični. Može se raditi o nekim radikalnim preokretima iz neke neplanske situacije. Čak biste se mogli iznenaditi rezultatima, a drugi ljudi pogotovo. Neke Škorpije bi mogle da započnu novi posao i iz ničega ubrzo naprave veliki uspeh ili će na početku sve izgledati traljavo i teško, ali će se preko noći situacija promeniti. Može sve delovati neobećavajuće, ali ćete imati viziju kako određene stvari rešiti i preokrenuti situaciju, pa ako do toga dođe, slobodno se upustite u nove poduhvate jer je uspeh neminovan. Oni koji ove nedelje neće započeti nešto novo imaće povećan obim posla, moguće je da će dobiti nove kolege ili se proširiti na neki drugi način. Škorpije koje se bave privatnim biznisom očekuje proširenje u delatnosti kojom se bave, zapošljavanje novih ljudi i sistematizacija posla. Moguće je putovanje.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi će na praktičnom i konkretnom planu razviti bolju komunikaciju i potruditi se da bolje funkcionišu. Primetićete da neke stvari nisu išle kako treba, neki problem ili potreba partnera će biti okidač da napravite važan korak u ovom odnosu. Videćete šta je potrebno da se odnos poboljša i na koji način to da uradite. Ovo je veoma značajna nedelja i stvari koje ćete uraditi ozbiljno će promeniti odnos s vama bliskim ljudima. Sve što nije bilo funkcionalno ili je bila samo navika sada će morati da otpadne, a da se pojačaju poverenje i iskrenost. Slobodne Škorpije bi mogle da pronađu neku novu energiju u poslovnom okruženju. Moguće je da se radi o mlađoj osobi ili nekome ko je mlad duhom, veseo i energičan, a nije isključena i ljubav s osobom koja dolazi iz inostranstva ili ste je, možda, upoznali na putu. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Škorpije mogu imati problema sa stresom i krivicom, ali svakako ne treba da lažu sebe. Možete samo postepeno pristupiti problemima.

SAVET: Velike stvari vam se događaju, verujte intuiciji i budite otvoreni za promene

shutterstock.com

Strelac

Strelac - Pojačana energija

POSAO: Strelčevi ulaze u novu fazu, koja nagoveštava novi početak. Prepoznaćete nove impulse koji će se odraziti na konkretan plan. Otvorićete oči, pa ćete moći da prepoznate stvari i imate jasnu sliku. Ulazite u trezvenije i budnije stanje, pa ćete promene koje vam dolaze lakše prihvatiti. Imate mnogo potencijala, elana i energije, pa je nemoguće da se sve ne realizuje. Komunikacija je veoma važan faktor, pa povedite računa da budete dovoljno jasni, konkretni i da ne ulazite u nepotrebne razgovore ili rasprave. Promene će se dogoditi spontano, originalno i s malo više pažnje i fokusa na vama. Bićete kreativni, efikasni i brzo ćete misliti. U svakom slučaju, poslovne okolnosti će sigurno uspeti, kao i materijalne i finansijske, a usput će biti dobra atmosfera, što vam je najvažnije. Bićete zadovoljni, a sve što se dešava će vam dati novu ideju za neke buduće projekte. Krajem nedelje vas očekuje važan razgovor sa starijom osobom ili s nekim od autoriteta, na poslovnom ili privatnom planu, koji će odrediti razvoj događaja u budućnosti. Neki Strelčevi bi mogli da pokrenu privatan posao, a neke očekuje rad sa strancima ili u inostranstvu. U svakom slučaju, promene treba prihvatiti! Pored poslovnih obaveza, biće vam važna druženja, izlasci i zabava, pa možete češće biti u društvu većeg broja ljudi, odlaziti u kafiće, restorane, pozorišta... Nije isključeno ni putovanje, koje će vam izuzetno prijati jer ćete moći da spojite lepo i korisno.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi će ove nedelje osetiti pojačanu energiju, biti otvoreniji, spontaniji i direktniji. Ovo je idealna prilika da osvestite neke važne stvari na emotivnom planu i oslobodite se neke kontrole, koja vas sputava. Ovo je period kada vam je ljubav veoma važna i kada biste mogli da posvetite više pažnje partneru nego inače. Deca su, takođe, u fokusu i dešavanja koja imaju veze s njima. Neki Strelčevi bi mogli da dobiju vest o prinovi, a neki lepe vesti od potomaka. Slobodne Strelčeve očekuje promena na ljubavnom planu jer je sila i snaga koju imaju na ovom polju ogromna. Strelčevi će biti zaljubljeni i toliko ushićeni da će se njihov trud i zalaganje sigurno isplatiti. Osoba koja vam se dopada će vas toliko zadiviti da nećete lako odustati od zamisli. Događaji će se brzo razvijati u pravcu koji vama odgovara.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, nećete imati većih problema. Jedini problem vam može biti razlika između starih i novih iskustava. Aktivirajte se fizički, počnite s nekom rekreacijom ili sportom i provodite više vremena sa životinjama.

SAVET: Intenzivni i burni događaji su neophodni jer donose važne promene

shutterstock.com

Jarac

Jarac - Važnost porodice

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je nedelja u kojoj ćete biti okrenuti sebi i privatnom životu, ali ćete imati aktivnosti koje se tiču poslovnih realizacija. Na poslovnom planu ove nedelje možete realizovati važan poslovni projekat ukoliko budete imali dovoljno strpljenja da prevaziđete prepreke koje se mogu javiti u vidu nekih administrativnih komplikacija. To može samo odložiti realizaciju za određeno vreme, ali nije ništa što je nerešivo. Od sredine nedelje bićete više okrenuti kratkoročnim poslovima koji zahtevaju spretnost i brzu realizaciju. Popravlja se i situacija na polju komunikacije, pa će mnogi poslovni pregovori s kojima se u jednom trenutku zastalo sada biti nastavljeni. Jarčevi koji se bave privatnim poslom imaju odličnu priliku za proširenje delatnosti, a moguće je i širenje posla preko inostranog tržišta. Ukoliko razmišljate o proširenju ili ste već dobili ponude te vrste, razmotrite ozbiljno takvu mogućnost pošto je u pitanju prilika koju ne treba propustiti. Prija vam rad s mlađim kolegama pošto se tokom ovog perioda bolje razumete s njima, a imaju i dobre ideje koje su vam korisne u svakom smislu. Ovo je povoljan period za kupovinu nekretnine ili rad s nekretninama pošto vam se otvaraju nove mogućnosti na tom polju. Kada su u pitanju finansije, tokom ovog perioda najbolje će proći Jarčevi koji se bave privatnim poslom. U sredu imate priliku da zaradite veću količinu novca, ali će vam biti potrebno i malo sreće. Vodite računa o troškovima i trudite se da trošite što manje jer, u suprotnom, može doći do znatne nesrazmere u budžetu koju nećete lako prevazići.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Jarčevi koji su u braku ili vezi imaju priliku da poboljšaju komunikaciju s partnerom i saslušaju ono što partner ima da kaže. Ukoliko budete izbegavali razgovor, partner se može distancirati, što će negativno uticati na vaš odnos. S druge strane, dobro se osećate u domu dok provodite vreme s najbližima i partnerom, pa je ovo period kada vam je emotivna podrška veoma važna. Ona vam daje snagu da prebrodite neka dešavanja koja bi vam mnogo teže pala da nema partnerove podrške. Jarčevi koji su trenutno slobodni osećaju se dobro u svojoj koži i nemaju preteranu potrebu da izlaze i druže se tokom ovog perioda. Ipak, postoji mogućnost da upoznate osobu koja dolazi iz inostranstva i koja će na vas delovati veoma pozitivno, što će vas navesti da budete otvoreniji. Želite više vremena da posvetite privatnom životu i to ćete tokom ovog perioda i uspeti.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, obratite pažnju na ishranu i digestivni trakt.

SAVET: Posvetite se privatnom životu

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija - Isplivavanje iz teškoća

POSAO: Drage Vodolije, ovo je nedelja u kojoj ćete osetiti određenu težinu koja će voditi većoj ozbiljnosti s vaše strane, ali ćete zato na polju komunikacije i razumevanja imati sjajne trenutke. Ako trenutno prolazite kroz neke unutrašnje procese koji vam donose osećaj težine i nelagode, to će, na kraju, rezultirati ozbiljnijem pristupu stvarima i većoj odgovornosti s vaše strane, a od marta ćete osetiti veliko olakšanje u svakom smislu. Teret koji nosite poslednje tri godine polako će nestati i sve što vas je kočilo u prethodnom periodu ostaće iza vas. S druge strane, osetićete promenu u svojoj ličnosti upravo u smislu stabilnosti i ozbiljnosti, što će vam mnogo pomoći u budućnosti. Ovo je sjajan period za sve vrste pregovora, zaključenje ugovora, kratkoročne, ali profitabilne poslove. Odnosi s najbližim okruženjem, kao što su bliski prijatelji, braća i sestre, kao i rodbina, poboljšaće se. Sve što ste želeli da iskomunicirate u prethodnom periodu, a nije vam polazilo za rukom, sada će doći na red i imaćete razlog da budete zadovoljni i ishodom. Ukoliko vam se ukaže prilika za kraće putovanje koje je vezano za neki vid edukacije, nemojte ga propustiti. Kada su u pitanju vaše finansije, možete da očekujete priliv novca sredinom nedelje od nekog kratkoročnog posla ili iz saradnje koju imate s bliskim ljudima.

LJUBAV: Na emotivnom planu, Vodolije koje su u braku ili vezi imaće od sredine nedelje sjajnu komunikaciju s partnerom, a postoji mogućnost zajedničkog putovanja, koje će vam prijati više nego što mislite. Sada je trenutak da partneru iskažete zahvalnost koju osećate i otvoreno pričate o mestu koje on zauzima u vašem životu. Vodolije koje su trenutno slobodne imaju priliku da se zaljube u osobu koju će upoznati na kraćem putu ili blizu mesta svog stanovanja. Bićete opčinjeni šarmom i harizmom koju ova osoba poseduje, pa ćete poželeti da često budete u njenoj blizini. Što više vremena budete provodili zajedno, to će vam biti jasnije da je u pitanju neko ko vam zaista odgovara po mnogim segmentima. Zato nemojte gubiti vreme i preuzmite inicijativu da to zanimljivo prijateljstvo pretvorite u nešto više.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, potrudite se da stres svedete na minimum.

SAVET: Uživajte u vremenu koje provodite s ljudima koji vam znače

shutterstock.com

Ribe

Ribe - Dobra sreća

POSAO: Drage Ribe, ovo je period u kom će se mnoge vaše želje ostvariti, a vi ćete postati svesniji šta je ono što je dobro za vas i šta konkretno želite od sebe i drugih. Vaša razmišljanja, koja su u poslednjim nedeljama bila malo teža i mračnija, sada polako postaju jasna i rasterećena. Moguće je da vas i dalje muči neki problem koji uporno ne želite da podelite s drugima i, držeći ga u sebi, osećate veliku težinu. Početkom marta sve će vam biti mnogo jasnije, a rešenje će se nametnuti samo po sebi Ove nedelje stvari postaju lakše za rešavanje, pa ćete sve administrativne poslove i svu komunikaciju obavljati neosetno. Od sredine nedelje veći projekat na koji ste čekali konačno se realizuje, a rezultate ćete videti veoma brzo. Sve će se odvijati bez prepreka za vas i lako ćete dolaziti do rešenja. Ove nedelje ćete osetiti šta znači kada stvari na poslovnom planu idu glatko i bez ikakvih zastoja. Pritom ćete imati svu pomoć koja vam bude potrebna čak i kada je ne tražite. Iskoristite ovu nedelju u tom smislu da realizujete ono što vam je važno. Ovo se naročito odnosi na poslove od kojih očekujete veliku finansijsku dobit pošto je sada odličan trenutak za ostvarenje većih projekata. Što energičnije budete nastupili, rezultati će biti bolji, a realizacija lakša. Odličan period za započinjanje novih poslova. Kada je u pitanju finansijska situacija, period pred vama je izuzetno povoljan u tom smislu. Već u sredu možete da očekujete veći priliv novca, a taj trend se može nastaviti i u budućem periodu. Novac vam dolazi preko posla sa strancima ili od novih poslova koje ste započeli u skorije vreme.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi može mučiti nešto iz njihove prošlosti, a zbog odbijanja da to podelite, partner može pomisliti da to ima veze s njim. Pokušajte da budete otvoreniji i barem mu stavite do znanja da je između vas sve nepromenjeno. Naročito što od sredine nedelje imate priliku da ostvarite sve što ste želeli s partnerom i što će vas ispuniti iskrenim zadovoljstvom. Pokušajte da se fokusirate na ono lepo u svom životu, a probleme, barem za sada, ostavite po strani. Ribe koje su trenutno slobodne nalaze se na klackalici između želje za osamljivanjem i fokusom na unutrašnja stanja i dobrim prilikama koje se ove nedelje nalaze svuda oko njih. Gde god da krenete novi ljudi i nova poznanstva, koja su izuzetno dobra po vas, biće vam lako dostupni i prosto će vam se sama nametati.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, moguće su nesanice i problemi s varenjem.

SAVET: Budite što otvoreniji za sve što vam se ove nedelje nudi i fokusirajte se na sadašnjost

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)