Horoskop

HOROSKOP DREVNIH DRUIDA ZA MART 2023: 4 znaka čeka potpuni obrt sudbine, promena posla, ljubavni rolerkoster i presecanja u korenu!

U pitanju su znaci bele vrbe, zove, bršljana i breze, a proverite da li ste to baš vi.

25.02.2023 09:00

HOROSKOP DREVNIH DRUIDA ZA MART 2023: 4 znaka čeka potpuni obrt sudbine, promena posla, ljubavni rolerkoster i presecanja u korenu!
shutterstock.com

Druidi su bili sveštenički red u zajednici starih Kelta i Gala, vrlo poštovani zbog svoje mudrosti. Oni su bili iscelitelji i učitelji, a dosta pažnje su posvećivali elementima prirode pomno posmatrajući kretanje nebeskih tela na osnovu čega su predviđali budućnost.

Predikcije na način druida prenosile su se s kolena na koleno, pa se njihov horoskop smatra jednim od najtačnijih i danas. Često se meša sa keltskom astrologijom zato što su horoskopski znaci predstavljeni vrstama drveća, ali je u pitanju potpuno drugačiji način predviđanja.

Srećna republika vam donosi koja četiri znaka u martu 2023. po druidskoj astrologiji mogu da očekuju velike promene i potpuni obrt sudbine.

Pixabay.com

Vrbe, vreme je da se ozbiljnije posvetite hobiju, posebno ukoliko radite rukama i sa drvetom

Bik - Bela vrba 

(15. april - 12. maj)

Estetika i lepota je veoma važna u vašem životu, pa s nestrpljenjem očekujete dolazak proleća kada uživate svim čulima. Privlačite ljude svojom snagom i senzibilnom prirodom koju vešto krijete ispod grube spoljašnosti. U martu vam se pruža prilika da promenite posao i konačno se ozbiljnije posvetite veštinama koje ste dosad smatrali samo hobijem. Već duže vreme osećate kao da se gušite u kancelariji i želite da izađete na vazduh, da prestanete da slušate prazne priče kolega. Vreme je za promenu, posebno ako ste vešti s rukama i u pravljenju predmeta od drveta koji vam, ako se tome ozbiljnije posvetite, može doneti više nego dobru zaradu.

Pixabay.com

Zove čeka sjajan period, samo neka povedu malo računa o bezbednosti i zdravlju na putovanju

Strelac - Zova

(25. novembar - 22. decembar)

Zova je za druide bila magično drvo koje su koristili u svojim obredima. Zato se osobe rođene u ovom znaku osećaju posebnim, što i jesu. U duši ostaju deca celog života, ali nemojte da vas zavara njihova naivnost jer je to samo maska. Uopšte nisu naivni i dobro znaju šta rade i kako da dođu do onoga što žele. U martu započinje magičan period koji će vam pružiti priliku za neobično ljubavno iskustvo koje ćete steći na putovanju u daleku, egzotičnu destinaciju. Osećaćete se kao da vam je sve dozvoljeno i da granice ne postoje. Samo povedite računa o sopstvenoj bezbednosti i zdravlju kako se posle ne biste gorko kajali zbog posledica ovog ljubavnog iskustva. 

Pixabay.com

Rođene u znaku Bršljana očekuju velike promene - od ljubavi do prijateljskih odonosa

Vaga/Škorpija - Bršljan

(30. septembar - 27. oktobar)

Već dugo se osećate pod pritiskom kao ekspres-lonac i samo što ne eksplodirate. Svesni ste da je došao trenutak da menjate stvari u životu, ali stalno pronalazite nove izgovore za odlaganje odluka koje su neminovne. U martu ćete biti "naterani" da presečete i promenite sve ono što vam više ne odgovara i ne prija, od zaduženja na poslu, do partnerskih i prijateljskih odnosa. Nemojte čekati da bes eksplodira ili još gore da sve to gutate u sebi, jer će vam se brzo odraziti na zdravlje i to veoma loše. 

Pixabay.com

Breze došao je trenutak za radikalne rezove u životu i da svakog postavite na njegovo mesto

Jarac - Breza

(24. decembar - 20. januar)

Došao je trenutak da sebe stavite na prvo mesto. To nije sebičnost, već nasušna potreba nakon što ste shvatili da vas bliski ljudi uzimaju zdravo za gotovo. Oni smatraju da ste "dužni", ne samo da trpite njihove gluposti, već i da ih stalno vadite iz problema. U martu će vam postati više nego jasno da tako dalje ne može i morate napraviti radikalne rezove u porodičnim odnosima. Iako će vam sve to teško pasti, brzo ćete se osećati kao da vam je pao ogroman kamen s pleća. Vreme je da svako preuzme odgovornost za sebe i sopstvene postupke kao što vi činite celog života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)