Zanimljivosti

IZNAJMILE SU KUĆU ZA ZABAVU, ALI JE JEDNA OD NJIH SVE VREME IMALA JEZIV OSEĆAJ: Ono što je trebalo da bude lud provod pretvorilo se u noćnu moru kada su ušle u kupatilo! (VIDEO)

Tiktokerka Kenedi je sa 14 svojih drugarica organizovala putovanje radi proslave rođendana, ali je zbog osećaja jedne od devojaka sve na kraju ispalo potpuno drugačije.

26.04.2023 14:01

IZNAJMILE SU KUĆU ZA ZABAVU, ALI JE JEDNA OD NJIH SVE VREME IMALA JEZIV OSEĆAJ: Ono što je trebalo da bude lud provod pretvorilo se u noćnu moru kada su ušle u kupatilo! (VIDEO)
Tiktok/kennedy

Putovanja sa prijateljicama su nezaboravna iskustva za svaku ženu, pa se dame neretko odlučuju da putuju u grupi znajući da ih tamo negde čeka sjajna zabava. Iako je tako trebalo da bude i u slučaju jedne Tiktokerke po imenu Kenedi, ono što je počelo kao nešto zabavno i obećavajuće na kraju je postalo noćna mora i za nju i za njene prijateljice. Kako je u svojoj objavi objasnila, ona se odlučila na putovanje sa svojih 15 prijateljica, iznajmivši kuću gde su želele da proslave 30. rođendan jedne od njih. 

Kenedi je otkrila kako je od samog starta jedna njena prijateljica bila skeptična, tvrdeći da možda zvuči paranoično, ali da misli da je kuća obezbeđena kamerama i da su one svuda oko njih.

pexels.com

Putovanje je trebalo da bude zabavno, ali je ono na kraju bilo daleko od toga

- Devojko, previše gledaš TikTok. U ovoj kući nema kamera. Samo si dramatična - odvraćale su je prijateljice.

Prijateljica Tiktokerke je želela da bude mirna pa je odlučila da pretraži celu kuću i proveri najskrivenija mesta poput tuša, zidova iza slika, kvake i slično. Napokon se njena sumnja obistinila i ona je, ni manje ni više, nego u kupatilu pronašla kameru. 

- Jedna od utičnica bila je okrenuta direktno ka tušu. U redu, pre svega ova utičnica nije radila. Nisi mogao ništa da uključiš u nju. Ovde na vrhu možete videti da nema ničega i izgleda potpuno normalno, a onda u donjem delu pogledajte tu malu kamer - snimila je Tiktokerka saznanje svoje drugarice. 

Pošto su slučaj prijavile policiji kamera je bila poslata na analizu. Budući da je posrednik za njihovo putovanje bila poznata američka kompanija Airnbnb, Tiktokeri su je kritikovali rekavši kako je "otišla nizbrdo" naročito u poslednje vreme. 

- Intuicija tvoje prijateljice bila je opravdana -

- Tužio bih tu kompaniju i domaćine - 

- Zašto se ljudi i dalje drže te kompanije? -

- O Bože, moja najgora noćna mora -

- Jeftino nije uvek najbolje - komentarisali su korisnici mreže.

Pojedini Tiktokeri su rekli da je kamera u kuhinji i dnevnom boravku prihvatljiva, ali ne i na privatnim mestima poput spavaće sobe i kupatila. 

Pomenuta kompanija se oglasila zbog cele situacije, prenosi Yahoo, rekavši kako su skrivene kamere kod njih strogo zabranjenje i da će istražiti situaciju. Takođe su potvrdili da je izvršena refundacija troškova, odnosno da su gošće dobile povraćaj novca

Kako je Tiktokerka zaključila u objavi, nekada ipak treba verovati instinktima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)