Zanimljivosti

ZASPAO JE POSLE PIJANSTVA I SUTRADAN SE PROBUDIO U KOVČEGU: Oko njega u kapeli bili su svi njegovi najvoljeniji, ali nisu ga čuli kada je počeo da ih doziva! (FOTO/VIDEO)

Aris Sureni je poznati influenser koji se proslavio na račun zbijanja šala nad drugima, ali nije se nadao koliko će surova da bude ona koja je njemu pripremljena.

25.04.2023 16:08

ZASPAO JE POSLE PIJANSTVA I SUTRADAN SE PROBUDIO U KOVČEGU: Oko njega u kapeli bili su svi njegovi najvoljeniji, ali nisu ga čuli kada je počeo da ih doziva! (FOTO/VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Aris Sureni, poznat je kao Opto među svojim fanovima, a stekao je ogromnu popularnost putem interneta kao neko ko poslednjih 10 godina uspeva da druge nasamari i time izazove masovni smeh i zabavu. On je kao neka vrsta dvojnika Eštona Kučera i to iz perioda dok je taj glumac vodio popularni šou program "Punk’d". Surenijev šou nosi naziv „TopNotch Idiots“, a dosada je stekao više od 3,3 miliona pretplatnika i broji više od 300 miliona pregleda. Aris je svoj Jutjub kanal pokrenuo 2017. pošto se iz rodne Jermenije preselio u Kaliforniju. Za svega 5 godina stekao je armiju fanova pa ga samo na Instagramu prati više od milion ljudi.

Opto je pomoću svojih saigrača, Aja Volfija i Alda, postao poznat po čuvenim šalama i izazovima na kanalu „TopNotch Idiots“. Oni se ne izvinjavaju zbog svojih postupaka i stalno stavljaju sopstvene živote na kocku kako bi izmamili osmeh na lica obožavalaca. Izgleda da je ipak Arisovih šala bilo i više nego dovoljno, pa su njegovi prijatelji rešili da se na kraju "obračunaju" i sa njim i nasamare ga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aris Sureni (@itsopto)

Bilo je teško smisliti šalu koja bi nadmašila desetogodišnji Surenijev trud, budući da nema toga šta on nije probao ili uradio kako bi nekoga prevario ili izazvao opšte divljenje na društvenim mrežama, a njegovi bliski prijatelji se slažu sa konstatacijom da Arisa mnoge pustolovine umalo nisu koštale života. Ipak, grupa njegovih najbližih prijatelja je našla način da mu se "oduži" za sve šale na njihov račun, kao i za desetogodišnju strepnju za njegov život.

Nije tajna da Sureni, kada je iscrpljen, što je posle pustolovina često, prima putem infuzije dodatak vitaminske terapije kako bi poboljšao svoje zdravlje. Ovog puta grupa njegovih drugara rešila je, i to uz saglasnost njegovih roditelja, da mu se u bocu infuzionog rastvora ubaci i dozu sredstava za smirenje kako bi zaspao na 4 do 5 sati. Toliko vremena je bilo potrebno da njegovo društvo svoj plan sprovede u delo.

Drugari su se prvo uverili da je Aris zaista zaspao čvrstim snom, pa su ga presvukli u svečano odelo, rešivši da mu priredi improvizovanu sahranu. Cilj svega bio je da ovog šaljivdžiju presvuku, a potom i zajedno sa mrtvačkim sandukom prevezu do obližnje kapele gde će se navodno obaviti ceremonija njegove sahrane. Pošto su stigli do kapele, stavili su kovčeg na predviđeno mesto i kompletno sređenog Arisa u njega. Sve je ličilo na pravu sahranu, bio je tu sveštenik koji je držao opelo, sanduk, cveće i venci, a najbliži prijatelji, porodica i Arisovi roditelji su sedeli ispred kovčega. Svi su se dogovorili da budu krajnje ozbiljni i da se niko ne nasmeje kako ceo poduhvat ne bi propao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Life Hack (@lifehack)

Sureni se tako mamuran od sedativa probudio i zatekao situaciju gde leži u mrtvačkom kovčegu obučen kao da je upokojen. Ustao je iz sanduka i video pred sobom poznata lica njegovih prijatelja, na čelu sa njegovim roditeljima. Vidno iznerviran pitao je drugare da li oni misle da je ovo neka šala, međutim, niko mu nije odgovorio. Nastavio je da imenuje prijatelje i da ih pita da li su zadovoljni šalom, ali i dalje nije dobio ni glasa. Tada je polako počela da ga hvata panika, budući da se niko nije obazirao na njega, već su svi tužnog lica gledali u pravcu sanduka.

Mladić je na kraju i sam počeo da veruje da nije u pitanju nikakva šala, već verovatno da je zaista umro. Očajan, on se okrenuo da doziva majku, ali vrhunac celog događaja je da ni majka nije reagovala. Tek kada je Aris pokušao da je dodirne, njegov otac je ustao i blago ga ošamario stavivši mu do znanja da je sve šala. Tek tada je usledio gromoglasni vrisak i osmeh usred pogrebne sale i mladić koji je uspešno ismevao druge punih 10 godina je shvatio da je i on najzad nasamaren.

Prijatelji su ga ipak kasnije ubeđivali da se noć pred šalu dobro napio, a tek na kraju su mu otkrili celu istinu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)