Zanimljivosti

STAO JE PORED PITONA OD 6 METARA: Zaledićete se od straha kad vidite šta se posle desilo (VIDEO)

Tiktoker je pokazao jednu od najvećih i najopasnijih životinja koja mu je postala najbolji prijatelj.

27.04.2023 15:08

STAO JE PORED PITONA OD 6 METARA: Zaledićete se od straha kad vidite šta se posle desilo (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jayprehistoricpets

Regularni dan Džeja Brevera počinje u društvu pitona, kobri i zvečarki a tu i tamo se nađe i neka kraba. Ovaj zaljubljenik u životinje, odnosno zmije, ne krije da je fasciniran njima i da su one njegova najveća ljubav. U jednoj od svojih objava, Džej je pokazao najveću zmiju na svetu, pitona čija dužina iznosi skoro 6 i po metara.

Printscreen/TikTok/jayprehistoricpets

Piton dostiže dužinu 6,5 metara

On ga sve vreme oduševljeno predstavlja, govoreći da "živi svoj san" pretpostavlja se u nekom zoo vrtu ili rezervatu gde se čuvaju zmije. Uprkos tome što zmija izgleda ogromno ali i vrlo opasno, Džeja to ne sprečava da uživa u društvu svoje, kako kaže, velike "ljubavi".

Iako se radi o jednoj od najopasnijih i najzastrašujućih zmija na svetu, pratioci ovog tiktokera su smireno dočekali njenu pojavu rekavši kako je ona izuzetno lepa.

- Neverovatno -

- Prelepa dama-

- Ona je tako smirena -

- Mogu li je posedovati, molim vas?-

- Vau, ogromna je - komentarisali su tiktokeri.

 

@jayprehistoricpets This giant reticulated python is over 20ft long! I’ve been working with retics for over 35+ years now, and I’ve been living the dream ever since! #reticulatedpython #python #giant #snake #reptile #lover ♬ Funny Background - Stefani

Tiktokeri su ovog čoveka pitali da li se uopšte plaši tih zmija i svih stvorenja sa kojima se susreće, a on je sa oduševljenjem odgovorio kako živi svoj san i da se nimalo ne plaši. Svaka njegova objava je posvećena druženju sa zmijama ili nekim drugim egzotičnim životinjama. On u svojim snimcima pokazuje kako izgleda kada zmija izlegne jaja i koliko je to po njemu dragoceno.

 

@jayprehistoricpets Exploring Komodo Island has always been a dream! I was actually able to live my dream, and so can you! Never giving up is apart of it!🙌🦎 ##komododragon##komodoisland ♬ Jurassic Park Theme - Voidoid

 

Sa koliko strasti radi svoj posao i uživa u njemu, Džim pokazuje svakodnevno neustrašivo se suočavajući i družeći sa džinovskim pitonima, gušterima i krokodilima, na koje gleda kao na prijatelje. 

U jednoj od svojih hrabrih objava pokazao je druženje sa "džinovskim zmajem", odnosno gmizavcem iz redova guštera koji potiče sa Indonežnskih ostrva i podseća na zmaja. Dugačak je tri metra i težak preko 180 kilograma. Iako Džej živi svoj san družeći se sa svim ovim životinjama Tiktokeri su mu poručili da bude veoma oprezan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)