Ostali ljubimci

ŠETALI SU ŠUMOM A ONDA NAIŠLI NA ČUDNO STVORENJE: Ležalo je u travi potpuno bespomoćno, a manje je od prsta, kada su čuli o čemu se radi bili su u neverici(VIDEO)

Jedna tiktokerka je prilikom šetnje i istraživanja u prirodi naišla na najmanje stvorenje koje je ikada u životu videla i bila je skroz izgubljena, ne znajući šta sa njim da radi.

21.04.2023 08:10

ŠETALI SU ŠUMOM A ONDA NAIŠLI NA ČUDNO STVORENJE: Ležalo je u travi potpuno bespomoćno, a manje je od prsta, kada su čuli o čemu se radi  bili su u neverici(VIDEO)
Printscreen/TikTok/quenchyouradventure

Šetajući šumom i istražujući prirodu, jedna Tiktokerka je prisustvovala nesvakidašnjoj sceni. Dok je gazila po travi ispred nje se pojavila  životinjica  koja je manje od prsta. Šok i neverica su bili ogromni što je ona pokazala i u svojoj objavi rekavši da u životu nije videla manju stvar.

- Ne mogu da shvatim o čemu se radi i šta je ovo. Veverica, krtica ili miš....- kaže ona u objavi.

Printscreen/TikTok/quenchyouradventure

Pronalazači su pokušavali da razdvoje mladunčetu noge koje su bile fiksirane

Nedugo zatim pokazuje stvorenje koje je pronašla a za koje uporno pokušava da otkrije o kojoj je životinji . Malo stvorenje je bilo veličine malog prsta na ruci i bilo je potpuno ogoljeno kao da je tek rođeno. Žena je u ažuriranom snimku objasnila da je reč vervatno o nekom tek rođenom sisaru kojeg je majka napustila. Oči su mu bile, kako kaže, potpuno zatvorene a noge još uvek nerazdvojene.

Pošto su se obratili čuvarima iz parka za pomoć, dobili su odgovor da oni ne mogu ništa da učine  i da ostave mladunče u divljini jer će se majka verovatno vratiti po njega. Žena je zatim odlučila da skloni mladunče na jednu zelenu površinu. Međutim, kako kaže tiktokerka, njegova usta su bila  praktično zatvorena tako da mu nije mogla dati ni mleko ni vodu.

 

- To je mladunče veverice! Molim vas pomozite mu!-

- To je verovatno beba od miša-

- Mladunče miša, imala sam jednog takvog i još je živ -

- Sigurna sam da će se mama vratiti po njega- komentarisali su korisnici mreže.

Jedna tiktokerka je rekla da je u pitanju mladunče veverice i da bi mu trebalo obezbediti toplotu i dati tople tečnosti putem šprica Ili mu pronaći dom. Dok su jedni bili uverenja da je u pitanju veverica drugi su tvrdili da je u pitanju mladunče miša i da svi oni izgledaju tako prilikom rođenja za razliku od veverice čija je koža tamnija. 

 

 

Mnogi su Tiktokerki sugerisali da nije trebalo da dotiče malenu životinju jer ona može biti sada u opasnosti. Drugi su rekli da je majka mladunče namerno ostavila i da ga verovtano ne želi, te da su male šanse da se vrati po njega. Umesto toga poručili su tiktokrki da zatraži pomoć centra koji se bavi životinjama iz divljine i spsi maleno i bespomoćno stvorenje na pravi način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)