Zanimljivosti

PRIŠAO JE KA SPRATU KUĆE I BACIO BEBU: Žena je usplahireno skočila sa kauča, posle par sekundi sve joj je bilo jasno (VIDEO)

Tiktoker je smislio plan kako bi se našalio sa svojom suprugom, međutim, nikome nije bilo do smeha.

27.04.2023 16:01

PRIŠAO JE KA SPRATU KUĆE I BACIO BEBU: Žena je usplahireno skočila sa kauča, posle par sekundi sve joj je bilo jasno (VIDEO)
Tiktok/thefrenchfamily

Poznato je da su roditelji kako male, tako i velike dece pod stresom gotovo 24 sata jer brinu da li će se njihovim voljenima nešto desiti. Čini se da njihova briga nikada ne prestaje. 

Oni koji imaju decu, smatraju da je porodični dom mesto na kome su oni najbezbedniji i gde se uvek mogu osećati spokojno. Iako je nova životna uloga koju dobijaju s dolaskom novog člana veoma ozbiljna i odgovorna, nekada ih to ne sprečava da se našale sa svojim supružnicima kako bi malo opustili napetost. Međutim, nije sve predmed šale i smicalica i kod nekih situacija ipak treba povući granicu.

Jedan Tiktoker je odlučio da se neslano "našali" sa devojkom osmislivši zamku za nju kako bi je pošteno isprepadao. Dok je žena sedela u dnevnom boravku sa starijim sinom, nije mogla da predvidi šta će se desiti za svega nekoliko trenutaka. Tiktoker je smišljao plan i odlučio da se poigra za nervima svoje devojke tako što će lutku ogrnutu ćebencetom njihove bebe  baciti prema njoj sa prvog sprata kuće.

Kada je uzeo ćebence iz bebinog kreveta, lutku je pokrio njime i krenuo ka predsoblju na donjem spratu.

Printscreen/TikTok/thetrenchfamily

Tiktokera je sedela u dnevnom boravku ne znajući šta joj momak sprema

- Hej drugari, hvatajte brzo bebu!- uzviknuo je bacivši lutku  ka svojoj devojci.

Ona je preplašeno brzinom svetlosti skočila da dohvati lutku misleći da je to njena beba uzviknuvši "dušo, šta kog đavola nije u redu sa tobom?, a onda se čuo u pozadini i prestravljeni dečak koji je pokušavao da shvati o čemu se radi uzvikujući "za ime Boga šta ti je?".Kada je shvatila o čemu se radi, devojka je uzdahnula i sa prekorom pogledala svog partnera.

- Mislim da ćeš nakon ovoga spavati napolju -

- Sin je divan, kao i majka-

- Nije zabavno.-

- Moje srce ooo.-

- O Bože, preplašio si je.-

- Ona je odlepila.- komentarisali su tiktokeri.

 

Većina je odala priznanje majci i njenom brzom refleksu i instiktu jer je na vreme odreagovala na pravi način. Drugi su zamerili Tiktokeru rekavši mu da je probudio bebu želeći da uzme ćebence. Ipak, mnogima je ostalo nerazjašnjeno ko je snimao početak videa ako su majka i sin bili u dnevnom boravku.

U jednom od drugih snimaka otac je pokušao da se našali sa sinom, navodno razgovarajući sa svojom novom devojkom. Dok su sedeli u kolima, otac je telefonirao i nežno razgovarao sa njom.

Pošto je dečak shvatio da njegov otac ima drugu devojku, ustao je i šljapnuo oca uzviknuvši "to nije mama". Nedugo zatim otac ga je ućutkao, a kada je njegova supruga ušla u auto, čovek je okrenuo priču kao da razgovara sa prijateljem. Dečak je shvatio o čemu je reč i sve prijavio majci

Ovaj par objavljuje sadržaje na Tiktoku pod nazivom "Trenč porodica" i njih prati 6,5 milona korisnika. Poznati su po tome što dele šaljive i zabavne snimke zajedničkih trenutka ali i situacija kada žele da zezaju jedan drugog poput ovih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)