Roditeljstvo

TATA POKAZAO NEOBIČAN NAČIN USPAVLJIVANJA: Ovaj snimak je osvojio mreže, nećete verovati čega se on dosetio! (VIDEO)

Komentari na ovaj post ne prestaju.

23.02.2024 15:00

TATA POKAZAO NEOBIČAN NAČIN USPAVLJIVANJA: Ovaj snimak je osvojio mreže, nećete verovati čega se on dosetio! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/quincieandzach

Očinstvo je uloga koja za mnoge tate nosi posebne izazove. Većina će, možda, priznati kako još nije bila spremna na to da menja pelene i uspavljuje bebu, međutim većina njih se odlično snalazi u tome. Uspavljivanje bebe je jedan o težih zadataka kako za tate, tako i za mame zato što mala deca a posebno bebe nemaju ustaljeni ciklus spavanja. 

shutterstock.com

Iako je uloga očeva zahtevna većina se odlično u tome snalazi posebno kada je uspavljivanje bebe u pitanju

 

Svi znaju koliko je stresno boriti se sa bebinim suzama i pokušajima da se zaustaviti njen plač dok se ona otima i ne želi da spava. Međutim, jedan tata je pronašao neobičan način kako da umiri i uspava svoju ćerkicu. Kako se vidi na sniku koji je na TikTok postavila bebina mama, tata je u pokušaju da uspa ćerku ubacio je u deo svoje majice i priljubio je uz svoje grudi. Malena devojčica očigledno voli da oseti njegovo prisustvo i sluša tatin glas dok polako pada u san.

Majica nije obična već ima poseban deo nalik na veliki džep u koji se "ubaci" beba dok je tata ljuljuška kako bi lakše zaspala. Dirljiv snimak je oduševio većinu korisnika društvenih mreža koji su bili oduševljeni ovim "izumom".

@quincieandzach the way he looks at her is everything & whenever he wears his “dad shirt” it literally MELTS my heart 🥹😭 #dadsoftiktok #newborn #baby ♬ Somewhere Only We Know - rhianne

 

- Gde ste kupili tu majicu?

- Jaoo toliko ste slatki!

- Ljudi, vi ste jedini razlog zbog čega verujem u ljubav.

- Ponosni tata.

- Gde može da se nabavi ovakva majica? Da li ste je kupili ili sami pravili? Ona bi bila spas i za mene da mogu lakše da uspavam sina.

- Ljubav u najčistijerm obliku - bili su neki od komentara.

Mnogi su bili oduševljeni pristupom i hrabrošću koju je pokazao ovaj otac, jer mnogi muškarci se plaše da uzmu u ruke ovako malenu bebu strahujući da bi mogli da je povrede. Emotivna scena nikoga nije ostavila ravnodušnim a neki od korisnika mreže su priznali da nema lepše slike od brižljivog tate, pa su roditeljima poručili da ovakve uspomene beleže što je više moguće jer će beba brzo porasti.

Ovo nije usamljen slučaj emotivnih snimaka u kojima se pojavljuju tate. Više puta smo bili svedoci da su se oni snalazili na razne načine da uspavaju bebu od sviranja gitare do ljuljuškanja u fioci. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)