Roditeljstvo

POČEO JE DA ŠIŠA DEČAKA, USLEDILA JE SCENA KOJOJ SE NIJE NADAO: Ovakvo ponašanje deteta izazvalo je salve komentara (VIDEO)

Nije poznat razlog gromoglasnog smeha dečaka, ali zabave svakako nije nedostajalo.

21.02.2024 16:50

POČEO JE DA ŠIŠA DEČAKA, USLEDILA JE SCENA KOJOJ SE NIJE NADAO: Ovakvo ponašanje deteta izazvalo je salve komentara (VIDEO)
Printscreen/TikTok/trimology

Noćna mora mnogih roditelja je vođenje dece kod frizera. Sa odlaskom u salon, pogotovo kada su oni izuzetno mali, znaju da ih čeka prava avantura. U većini slučajeva i plač. Održati fokus deci da im se napravi frizura ili ih razuveriti da ih niko neće povrediti šišanjem je za mnoge roditelje olimpijska disciplina. Međutim, nekako ih ubede da će iz salona izaći mnogo lepši, a neki i nasmejani.

pexels.com

Iako je većini dece veliki problem stati na frizersku stolicu, drugima je to zabava

Ono što je jedan dečak uradio u jednom frizerskom salonu želja je mnogih roditelja, a za frizere pravi dokaz da rade posao sa svrhom. U viralnom snimku koji je privukao veliku pažnju na TikTok-u i sakupio 2,2 miliona sviđanja, vidi se mali dečak koji se gromoglasno smeje u frizerskom salonu dok sedi na stolici, a frizer ga šiša.

Iako mnogima nije poznat razlog kako je krenuo napad smeha koji je prešao i na frizera, mnogi misle da mu je momak nešto krišom rekao što ga je nasmejalo. Urnebesan snimak prikazuje trogodišnjeg dečaka kako se smeje, dok ni frizer ne može da se suzdrži od smeha dok pokušava da ga ošiša. 

Ovaj sjajan tim deluje kao da se sjajno zabavlja, a prema snimku i koliko se može videti, dečaka je najverovatnije golicao trimer zbog čega se migoljio i smejao što je otežavalo ali nasmejalo frizera u svom poslu. Ipak, ljudi su bili u nedoumici šta se zaravo dešavalo.

- Šta mu je rekao?

- Ako se ne smeješ sa njima ne doživljavaš onda stvari.

- Zaš se i ja smejem?

- Brat zaslužuje besplatno šišanje za godinu dana..zamisli pregled od 13 miliona za jedan dan.

- On je divan, a ni barber nije lošiji- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je frizeru zaista posao lep i kako mu celodnevno stajanje na nogama olakšavaju ovakvi momenti. Uz to, drugi su se složili kako je smeh sa decom prava terapija za sve probleme i da poput ovog frizera i dečaka i drugi treba da nađu pozitivne momente koji će ih nasmejati što će automatski i drugima ulepšati dan, baš kao što je i ovaj snimak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)