Roditeljstvo

POJAVIO SE SA ĆERKOM NA VRATIMA RODITELJSKE KUĆE: Kamera snimila neprijatan susret na porodičnom pragu! (FOTO+VIDEO)

Mislili su da je njihov sin došao sam, ali kada je podigao dete u naručje sve se promenilo.

20.02.2024 12:20

POJAVIO SE SA ĆERKOM NA VRATIMA RODITELJSKE KUĆE: Kamera snimila neprijatan susret na porodičnom pragu! (FOTO+VIDEO)
Instagram-printscreen-dereklipp_

Mnogi se slažu da se unuci vole podjednako kao i deca. Kada se bake i deke upitaju, oni odgovaraju da najviše vole decu, ali da je ljubav prema unucima nešto posebno. Ta vrsta ljubavi se ne može opisati rečima, možda zbog više vremena koje bake i deke sada kao penzioneri imaju da provedu s njima.

Nedavno se dogodila neobična situacija kada je jedan mladić došao na vrata roditeljske kuće, a kamera za video nadzor je zabeležila komentar njegove majke koji ga je iznenadio. Nakon što je najavio svoj dolazak, majka je rekla da nisu kod kuće i da su izašli na večeru. Muškarac je nevoljno odreagovao, pridigavši ćerkicu od nepune dve godine u naručje. Međutim, baka kada je videla unuku, totalno je okrenula priču.

- O, moj bože, pa on je poveo Ivi! Zaustavi seriju! Derek, sine, tu smo, odmah ćemo sići. Naravno da smo kod kuće, pa gde bi bili, samo smo se šalili da smo izašli na večeru - čula se njegova majka koja je odmah istrčala do praga i uzela unuku u naručje.

Međutim, kada je mladić krenuo da uđe za njima, majka mu je odgovorila da slobodno ide “negde” i da se lepo provede, zatvarajući mu bukvalno vrata pred nosem. Muškarac je očigledno bio željan da provede vreme sa roditeljima, ali su oni imali drugačije planove. 

- Šta je sa vama ljudi? Čuvali ste Ivi sinoć? Želite i noćas da je čuvate? Ne želim da izlazim i da se “provodim”, i ja sam došao u posetu - dovikivao je mladić, ali očigledno je bilo da su baka i deka želeli da uživaju samo u društvu unuke, ali ne i sina.

- Baka mi krade bebu - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je naišao na 800.000 sviđanja samo na Instagramu.

- Majka i otac ne znaju kako da ti kažu da su završili sa “negovanjem i čuvanjem” tebe.

- Momak je samo hteo malo tople majčine kuhinje, sad mi ga je žao.

- Posle kažu da bake ne vole više unučiće, nego sopstvenu decu.

- Ovaj tata je došao u svoj momački dom na toplu reč i toplu supu, a izbačen je napolje.

- Njegova majka je preumorna za njega, ali zato nikad nije umorna za čuvanje Ivi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)