Roditeljstvo

BIVŠA BALERINA PRE DVE NEDELJE RODILA 8. DETE: Otišla na takmičenje za Mis sveta, ovako nešto nije očekivala! (FOTO+VIDEO)

Hana Nilman je mormonka koja na prvi pogled živi skromno na ranču sa mužem i decom, ali iza svega se krije ogromno bogatstvo.

04.02.2024 14:30

BIVŠA BALERINA PRE DVE NEDELJE RODILA 8. DETE: Otišla na takmičenje za Mis sveta, ovako nešto nije očekivala! (FOTO+VIDEO)
Instagram-ballerinafarm

Hana Nilman (33) je bivša balerina, a sada domaćica iz Jute, koja ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Ona je bila profesionalna balerina koja je studirala na prestižnom Džulijardu. Takođe, bila je Mis Njujorka i osvojila je titulu Mis Jute 2021. godine, i to dok je bila trudna. Hanin Instagram profil je 2021. godine brojao 200.000 pratilaca, dok sada ima neverovatnih devet miliona ljudi. Mnogi koji žive u gradu smatraju kako nikada ne bi mogli da se presele na seosko imanje. Međutim, postoje i oni koji uživaju u sesokoj idili, a među njima je i Hana. Ona živi na selu sa mužem i čak osmoro dece. 

Hana bez problema obavlja sve poslove, a osim porodici, posvećena je i životinjama koje gaje. Ona proizvodi domaću hranu, gaji stoku, muze krave, kuva, pere i veoma je popularna na Instagramu i TikToku, gde sa pratiocima deli svoje aktivnosti. Hanin muž Danijel Nilman je rančer. Oboje su mormoni, poznati po tome da izbegavaju državne ustanove poput školi i bolnica, što je jedan od razloga zašto se Hana uvek porađala kod kuće

 

 

Hana i Danijel su gradska deca koja su oduvek maštala o životu na selu. Napravili su sajt “Balerina farma” i razvili biznis. Naime, kod njih je moguće kupiti domaće proizvode, poput mesa, kolača, voća, povrća, pa čak i cveća, na šta je Hana posebno ponosna.

Može se rezimirati da je Hana balerina, misica, kuvarica, farmerka, supruga i majka osmoro dece. Ona na Instagramu deli isečke iz svog idiličnog života na periferiji gde muze krave, pravi mocarelu, čisti štalu, sa sve blistavim tenom i savršenim osmehom, dok njenih sedmoro dece trčkaraju okolo, a nedavno je dobila i osmo dete. Međutim, neki od njenih milionskih fanova otkrili su da nije sve tako kao što se na prvi pogled čini.

 

 

Mnogi njeni verni fanovi je obasipaju koplimentima kako je ona jedna od retkih žena koja sve uspeva sama, dok je druga polovina "iskopala" i pikantne detalje o njenom suprugu. Naime, njegov otac, a Hanin svekar je Dejvid Nilman, osnivač brazilskih mormona i bivši izvršni direktor avio-kompanije JetBlue. Takođe je osnovao još četiri avio-kompanije: Morris Air, WestJet, Azul Brazilian Airways i Breeze Airways. Njegovo bogatstvo je procenjeno na neverovatnih 400 miliona dolara. Tako je reakcija Haninih oduševljenih fanova drastično splasnula kada su otkrili da Hana i Danijel imaju stotine miliona dolara i da je „jednostavan život pun mukotrpnog rada“ zapravo farsa.

 

 

Hana je pre svega dve nedelje rodila i svoje osmo dete, ali to je nije sprečilo da odleti u Las Vegas sa sve novorođenčetom, kako bi se takmičila za titulu Miss sveta. To je specifična kategorija na kojoj se za ovu prestižnu titulu takmiče sve udate dame. Ona je izjavila da više ne nosi “veš za porodilje”, tako da ništa ne bi trebalo da smeta njenom bikiniju koji je trebalo da nosi na samom takmičenju. Budući da još doji, bebu je povela sa sobom i dojila je u bekstejdžu.

Njena odluka da učestvuje na izboru za Mis sveta nakon porođaja izazvala je različite reakcije. Dok je jedni hvale kao super-mamu, drugi su je kritikovali smatrajući da postavlja nerealne standarde za druge žene koje su nedavno rodile. Smatraju, takođe, da nije mudro voditi novorođenče na putovanje avionom i u prepuni kazino, a o tome je pisao i Njujork tajms.

 

 

Fotografije i snimci sa takmičenja su u kratkom vremenskom periodu dobili veliku gledanost, a komentari su se smenjivali i uglavnom nisu bili blagonakloni prema Hani.

- Njen muž je naslednik bogatstva DžetBlua. Oni su milijarderi sa dadiljama, sobaricama, kuvarima, nutricionistima, trenerima i medijskim menadžerima. Ne upoređuj sebe sa njom!

- Kada imate muža koji je naslednik DžetBlua, vaše domaćinstvo može postati veoma živopisno.

- Prilično je neverovatno šta možete da postignete sa svakom privilegijom koja vam je nadohvat ruke.

- Osmoro dece sa 33 godine i takmiči se na izboru za mis? Šta je ovo u mormonskoj propagandi?!

- Hana može sve ovo jer ima svekra milijardera. Da je bila manje providna u vezi svoje “neverovatne” sposobnosti da živi ovu fantaziju od života, manje bi bila kritikovana. 

- Svi znamo da jedan njen šporet košta 35.000 dolara, ne bih rekla da se "vraća jednostavnom životu". 

- Jedino svaka čast na rođenju čak osmoro dece!

- Radi bolje @nytimes, prosečna žena posle porođaja ne mora da vidi ovo! Ovo je ona vrsta nedostižnog očekivanja od društva i morate prestati da veličate ova nerealno očekivanje - bili su neki od komentara ispod teksta o lepoj Hani.

 

 

BONUS VIDEO:
 

Komentari (1)

Okotuša

28.02.2024 15:58

A nije lepa. Javno dojenje je za zatvor.