Roditeljstvo

DIRLJIV SNIMAK PRELEPOG DEČAKA POGAĐA PRAVO U SRCE: Slavio je rođendan a onda je usledilo nešto što mališan nije očekivao! (VIDEO)

Kako je objasnila njegova mama Georgina Smart morala je da napusti slavlje svog sina.

02.02.2024 13:05

DIRLJIV SNIMAK PRELEPOG DEČAKA POGAĐA PRAVO U SRCE: Slavio je rođendan a onda je usledilo nešto što mališan nije očekivao! (VIDEO)
tiktok/printscreen/georginaann3

Rođendan je za decu izuzetno važan događaj jer su tog dana u centru pažnje. Tu su pokloni, drugari i slavlje u njegovu čast. Jedan preslatki dečak slavio je rođendan kad je usledilo nešto zbog čega je njegova mama morala da napusti njegovo slavlje. Dirljivi snimak uplakanog dečaka raznežio je sve na društvenim mrežama.

 

 

Trenutak za pamćenje

Kako stoji u opisu ovog snimka objevljenog na TikToku mališan je slavio rođendan kad je njegova mama dobila trudove i otišla u porodilište.

- Devojčica je rođena na rođendan svog starijeg brata zbog čega sam morala da napustim slavlje svog sina. On je bio tako zabrinut kad sam otišla u porodilište - napisala je dečakova majka Georgina Smart. 

Otac je doveo dečaka da vidi i upozna svoju mlađu sestru zbog čega se mališan raspkao.

- Ovaj predivan trenutak ću pamtiti zauvek - napisala je ponosna mama uz snimak iz porodilišta.

Na snimku se vidi maleni dečak koji pita:" Je li beba izašla?" Kad je dobio potvrdan odgovor od roditelja čuje se kako mu kažu:"Idi da je vidiš!"

Sa suzama u očima prelepi dečak trči do sestrice i nežno je dodiruje po glavici. U jednom trenutku se nagnuo i poljubio je u glavicu.

Ovaj snimak videlo je više od 3, 3 miliona ljudi a komentari su se samo nizali.

- Bože kako je lep dečak. Te oči, trepavice a tek suze zbog sestrice.

- Ova beba nije ni svesna kakvog divnog brata ima! Čuvaće je i paziti na nju ceo život.

- Molimo vas da nastavite da delite snimke svoje dece sa nama. Njegova  ljubav prema sestri je neverovatna, čista ljubav jedne mlade duše.

- Posle 80 godina na ovoj planeti mogu da garantujem da će vaš mali dečak odrasti i postati dobar član ljudske rase. Takvo saosećanje i ljubav ima.

- Ja plačem zbog ovog divnog i prelepog dečaka.

- Kako slatkog prelepog brata ona ima! Toliko emocija i predivan trenutak! 

- Imati ovakvog divnog brata je najveće bogatstvo u životu! Nadam se da će ova devojčica jednog dana shvatiti da je rođena pod srećnom zvezdom. 

- Ovaj snimak me je dirnuo u srce! Iskrenost dece je neprocenjiva bili su samo neki od komentara na ovaj dirljivi post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)