Roditeljstvo

MAMA TROJE DECE JE PONOVO TRUDNA, SADA JE 5. MESEC: Kada je pogledate ispod struka, ostaćete u šoku! (FOTO+VIDEO)

Net već ima troje mališana, a sada očekuje još jednu devojčicu.

24.01.2024 20:01

MAMA TROJE DECE JE PONOVO TRUDNA, SADA JE 5. MESEC: Kada je pogledate ispod struka, ostaćete u šoku! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-nchan1

Trudnički stomak može se značajno razlikovati kod različitih žena. Postoji niz faktora koji utiču na to kako će trudnoća uticati na telo žene, uključujući telesnu građu, mišićni tonus, položaj materice, broj trudnoća koje je prethodno imala, genetske faktore i druge individualne razlike. U prvom trimestru trudnoće, kod mnogi žena se često ne pokazuju vidljive promene na stomaku. 

U nekim slučajevima, žene koje su inače vitke ili imaju snažan trbušni zid mogu imati manje vidljiv trudnički stomak u ranim fazama trudnoće. Međutim, u petom mesecu, većina žena će početi da primećuje povećanje stomaka. Takođe, ako žena ne pokazuje očigledan trudnički stomak u petom mesecu, to može biti rezultat individualnih razlika u anatomiji ili drugih faktora, a u to se uverila i trudnica Net. 

Tiktok-nchan1

Net je 19. nedelja trudnoće

Ova žena deluje prilično mladoliko dok pozira u crnim helankama i plavom duksu. Ipak, njoj je to čak četvrta trudnoća. Ma koliko žene pričale o tome da se svaka naredna trudnoća mnogo ranije uočava u odnosu na prvu, Net je pravi primer toga da se ne može sve generalizovati. 

Ovoj ženi je u petom mesecu stomak potpuno ravan, osim kada se dobro najede. Mama, koja je sada trudna sa četvrtim detetom, nasmešila se na zahteve ljudi koji su se nadali da će videti kako se njena beba trza u stomaku. Ipak, ona im takav prizor još uvek nije mogla priuštiti. Nat je objasnila da je njena devojčica "vidljiva" tek nakon što pojede obilan obrok. Naime, kada je podigla plavi duks sa kapuljačom, otkrila je potpuno ravan stomak. Međutim, ova mama je uverena da će sve biti u redu. „Ona je tamo negde“, našalila se, a o njoj je pisao i San.

Snimak je naišao na veliki broj pregleda, a mnoge žene su se osetila spokojnije nakon što su pogledale ovaj video.

- Ovo čini da se osećam mnogo bolje! Trudna sam 16 nedelja i ništa se ne vidi. 

- Uvek osećam da nešto nije u redu jer uopšte nemam stomak, a trudna sam 15 nedelja. 

- Zbog tebe se osećam bolje.

- Tako mi je drago što nisam jedina! Ja sam u 20. nedelji i to se vidi tek nakon što jedem. Počela sam da brinem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)