Roditeljstvo

DEVOJČICA JE VIDELA RADNIKE NA ULICI: Zavukla je ruku u torbicu i ono što je potom uradila izazvalo je divljenje na mrežama! (VIDEO)

Komentari na njen gest samo su se nizali.

18.02.2024 10:10

DEVOJČICA JE VIDELA RADNIKE NA ULICI: Zavukla je ruku u torbicu i ono što je potom uradila izazvalo je divljenje na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/baby.cute.2279

Celodnevni rad na otvorenom mnogim radnicima koji obavljaju fizički posao ume da bude i te kako naporan. Rad na građevini, na ulici i sa zahtevnim mašinama je vrlo iscrpljujuć. Ljudi često prolaze na ulici pored njih ne obraćujući pažnju, kao da ne postoje.  

Međutim, jedna devojčica je pokazala kako jedan gest može da ulepša dan upravo radnicima na ulici. Kako se vidi na snimku koji je objavljen na TikToku, ona je prolazila ulicom sa roditeljima kad je primetila radnike koji su bili zaokupljeni svojim poslom. Zastala je, gurnula ruku u svoju torbicu i izvadila bombonu. 

Printscreen/TikTok/baby.cute.2279

Jedna devojčica je zastala na ulici i svojim gestom iznenadila radnike koji su bili tu

 

Dok su radnici predano radili, ne obraćajući pažnju na to šta se oko njih dešava, devojčica im je prišla i uz osmeh ponudila bombone. Oduševljeni radnici su prihvatili poklon, skidajući rukavice sa ruku kako bi na lep način prihvatili divan gest ovog preslatkog deteta. 

Njen gest pažnje naišao je na oduševljenje kako radnika, tako i korisnika društvenih mreža.

 

- Bravo, tata i mama! Sjajno ste vaspitali dete.

- Da li je moguće da ovako malo dete shvata težinu posla radnika na ulici i šta oni čine za nas?! 

- Ali način na koji su brzo sklonili rukavice...

- Ona im je verovatno ulepšala dan. Ovo je toliko slatko.

- Odličan posao, malecka.

- Humanost se uči od malih nogu. Sve pohvale za tatu i mamu.

- Koliko je lepo učiti decu ljubaznosti i moći davanja - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je lepota u davanju, ali i umeću prihvatanja, kao što su to uradili ovi radnici. Ovakvih lepih gestova, ali i od odraslih osoba trebalo bi da je više. Kako su mnogi primetili, od ove devojčice se može mnogo toga naučiti i mnogi bi na nju mogli da se ugledaju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)