Roditeljstvo

OVAKO IZGLEDA SAMOKONTROLA: Tata je izbrojao do 10 nakon što je njegov sin ovo uradio! (VIDEO)

Prvo je ostao potpunom šoku, videvši gde je odleteo njegov telefon.

15.02.2024 10:15

OVAKO IZGLEDA SAMOKONTROLA: Tata je izbrojao do 10 nakon što je njegov sin ovo uradio! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/cuteebaaby

Deca uglavnom provode vreme sa mamama, ali se posebno raduju kad ih čuvaju očevi. Iako će mnogi reći kako tate odlično paze na decu i stvari lako drže pod kontrolom, neretko se dešavaju nepredviđene situacije u kojima tate ostaju u šoku zbog dečjeg nepredvidivog ponašanja.

shutterstock.com

Očevi provode manje vremena sa decom za razliku od majki, ali se uvek trude da to vreme bude kvalitetno ispunjeno

 

Samokontrola i strpljenje su jedine definicije koje mogu da opišu kako se jedan tata osećao u vrlo izazovnoj situaciji koja se odvijala pred njegovim očima, dok je sedeo u dnevnoj sobi sa svojim sinom. Tata je čitao vesti na telefonu, a njegov trogodišnji sin je iznenada ustao, zaokrenuo se na krevetu i šutnuo telefon koji je odleteo metar iza njih. Tata je ostao zabezeknut onim što se dogodilo, gledajući sve vreme ka telefonu, a dečak je trijumfalno čekao očevu reakciju. Nakon određenog vremena tata je sagnuo glavu i uhvatio se za čelo. U opisu snimka je pisalo: "Podrška za njegovo strpljenje".

Naravno, budući da je snimak bio u svrsi zabave stajao je i opis: "I njegovo ime je Džon Sina", aludirajući na poznatog repera, rvača i glumca.

Iako je za dečaka ovo bio odličan poduhvat i demonstriranje veština u kojima je odličan, očeva reakcija govori više od svega. Snimak je nasmejao korisnike društvene mreže TikTok.

 

 

- Da budemo iskreni, većina tata bi odreagovala na ovaj način, a mame bi poludele.

- To je bilo neverovatno!

- Otac je u fazonu, da li mi je naslednik neophodan, nisam toliko bogat.

- Odličan posao, mali dečače!

- Otac je u fazonu "pomozi mi Bože".

- Deci je nekada potrebno malo pažnje - bili su neki od komentara.

I dok su neki potez koji je dečak povukao pripisali njegovoj nemirnoj prirodi, mnogi su se složili da je želeo da privuče pažnju oca i da mu je bilo potrebno malo posvećenosti i ljubavi. Ipak, mnogi su se složili da je reakcija oca u ovoj situaciji bila ispravna i da se iskontrolisao, što mnogima ne bi išlo od ruke i verovatno bi se izvikali na dete. Ovaj tata je, ipak, pokazao savršenu kontrolu.

Bilo je i komentara da dečak može da potpiše reklamu sa nekom kompanijom za pametne telefone, budući da je na ličnom primeru pokazao njihovu izdržljivost.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)