Roditeljstvo

OVO JE PRAVI PRIMER ISKRENE, BRATSKE LJUBAVI ZBOG KOJE SU SVI ZAPLAKALI: Jedan potez ovog dečaka govori više od 1000 reči (VIDEO)

Rekao mu je da izlazi napolje, a mlađi brat je pojurio ka svojoj sobi.

05.02.2024 18:01

OVO JE PRAVI PRIMER ISKRENE, BRATSKE LJUBAVI ZBOG KOJE SU SVI ZAPLAKALI: Jedan potez ovog dečaka govori više od 1000 reči (VIDEO)
printscreen/https://www.tiktok.com/@nickyandgabe

Odrastanje uz brata ili sestru je nešto najlepše, a kada imate brata koji brine o vama bez obzira na to da li ste mlađi ili stariji to je nešto posebno. Često međusobno nikada ne govore da li i koliko vole jedni druge, međutim, postupcima će pokazati koliko su snažne emocije koje ih vežu.

Jedan snimak koji kruži Tiktokom to dokazuje, a nakon što su ga korisnici mreže pogledali, mnogi su priznali da im je naterao suze na očima. Emotivna scena započinje u dnevnoj sobi kada se stariji brat javlja mlađem sa Daunovim sindromom koji sedi na kauču, saopštavajući mu da izlazi napolje.

Printscreen/TikTok/nickyandgabe

Stariji brat je saopštio mlađem da ide napolje čekajući njegovu reakciju

Mlađi brat nije ni sačekao da mu brat objasni gde ide i sa kim, te je pojurio ka svojoj sobi na spratu dok ga je ovaj zapitkivao kuda je krenuo i da li želi sa njim.

Nik Safer, kako se potpisuje na ovoj mreži, objavio je snimak gde na vrlo jednostavan način pokazuje šta znači bratska ljubav i da je podrška najbližih izuzetno važna, u bilo kojoj situaciji pogotovo u izazovnim situacijama kada je njegovom bratu potrebna posebna podrška. Dok ga je Nik čekao na prizmelju, mladi momak je iskoristio priliku da se obuče, a kada se pojavio pred svojim bratom bio je identičan kao i on. Obukao je isti duks i kačket i bio je spreman da zajedno prošetaju. 

Scena koja topi srca nikoga nije ostavila ravnodušnim, a u snimku se vidi ponosan i srećan stariji brat koji gleda mlađeg obučenog poput njega i u jednom trenutku ga grli i govori da mogu da krenu. Mnogi su poručili starijem bratu da će biti savršen otac, suprug i partner.

 

 

- Umorna sam od vas stranaca zbog kojih plačem na TikToku.

- Upareni stajling garantuje da neće biti ostavljen.

- Videla sam oči kojima gledaš svog brata tako dragocen.

- Najbolji brat ikada. Tako mi je drago da si ga uključio.

- Jao divno ti si pravi veliki i brižni brat- bili su neki od komentara.

Nika i njegovog brata na ovoj mreži prati 6,5 miliona ljudi i njihov zajednički profil je poznat kao Nik i Gejb. Brižljiv brat pokušava kroz svoje objave da prenese trenutke iz svakodnevnog života u druženju sa svojim bratom trudeći se da budu ispunjeni ljubavlju i brigom, te da bratu šalom i smehom ulepša svaki dan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)