Zanimljivosti

ČULA JE U TOKU NOĆI VELIKU BUKU I USTALA: Ono što je zatekla u kupatilu ostavilo je u potpunom šoku!

Pred njom je bila scena kao iz najgorih noćnih mora.

03.02.2024 14:00

ČULA JE U TOKU NOĆI VELIKU BUKU I USTALA: Ono što je zatekla u kupatilu ostavilo je u potpunom šoku!
Printscreen/https://www.tiktok.com/@farahrri

Želja svakog od nas nakon dugog i napornog dana je da se odmori kako treba i da se uveče uspava na vreme. Budući da mu je za naredni dan potrebno energije, zdrav i kvalitetan san je nešto što se podrazumeva. Ipak, dešavaju se i situacije kada nas u pola noći u komšiluku može probuditi neka buka.

Shutterstock

Iako se svi trude da odmaraju i zaspu čvrstim snom, najobičnija buka ili škripa u kući ih može probuditi

Jedna Tiktokerka je podelila takav slučaj otkrivši da za buku nije bio kriv njen komšiluk već da je glasan zvuk dopirao iz njenog kupatila.

Kada je ušla unutra videla je neprijatnu scenu potpuno demolirane tuš kabine, jer se kako je navela iz nepoznatih razloga staklo potpuno razbilo. Popucalo staklo na najsitnije parčiće se prosulo po podu i wc šolji a izbezumljena žena je samo posmatrala i uspela da zabeleži ovaj trenutak, ne mogavši da dođe sebi od šoka. Staklo je bilo svuda po podu kupatila i na keramici, a kako je otkrila žena u opisu objave, pravi uzrok ovog nesrećnog slučaja nije poznat.

- Moj tuš paravan se razbio usred noći. Čula sam neku buku dok sam bila pospana, ali sam bila isuviše umorna da proverim o čemu se radi. Da li je neko doživeo nešto slično- postavila je pitanje tiktokerka u snimku koji je okačila.

@farahrri My shower screen shattered in the middle of the night. I did hear some noise while asleep but too tired to check. Has anyone else experienced this before? #glass #shattered #failedrenovation ♬ original sound - Farah

Mnogi njeni pratioci su potvrdili kako su se sa nečim sličnim i oni suočili ali da mogu biti različiti razlozi.

- Ti si imala sreće. Moj paravan se razbio dok sam se kupala. Staklo je bilo po jednoj čitavoj strani mog tela. Nikada neću zaboraviti.

- O Bože...isto mi se desilo

- Termički šok

- Draga moja...koristi plastične paravane...daleko su sigurniji....

- Vratila bih se odmah na spavanje- bili su neki od komentara.

I dok je bilo onih koji su u potpunosti razumeli ženu te potvrdili da bisto ignorisali tokom noći situaciju, bilo je i onih koji su rekli da je neprihvatljivo spavati u takvim situacijama i da treba biti na oprezu te proveriti šta se dogodilo jer je moglo doći i do veće nesreće ili u drugom slučaju do povrede nekog.

Mnogi su upozorili da posebno treba biti oprezan u tuš kabinama koje imaju neka stakla posebnog sastava i da treba da prilagode temeparturu vode kako ne bi došlo do pregrevanja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)