Zanimljivosti

SNIMAK OVE ŽENE JE OSVOJIO INTERNET: Svima je zastao dah kad je zamahnula i bacila je u vazduh! (VIDEO)

Ovo je drugi put da joj je ovakva stvar pošla za rukom.

02.02.2024 14:05

SNIMAK OVE ŽENE JE OSVOJIO INTERNET: Svima je zastao dah kad je zamahnula i bacila je u vazduh! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/originalbchillmama

Pravljenje torte i kolača za mnoge domaćice je uživanje gde do izražaja dolazi njihova kreativnost. Većina se trudi da njihovi slatkiši budu ukusni ali i lepi na oko, a torta besprekorno ukrašena. Kad sve završe niko ne sme ni da ih pipne do posluživanja, iako mališani vole da prstom liznu šlag a njihovi tragovi upropaste mamin trud zbog čega se ljute.

Međutim, jedna žena ima potpuno drugačije veštine kad je u pitanju torta. Ona je ovim snimkom osvojila internet koji ne prestaje da bruji o tome šta ova žena radi. Nije poznato da li je reč o kupovnoj torti ili onoj koju je sama napravila što je u ovom konkretnom slučaju i nevažno, jer je fokus na veštini koju je demonstrirala u snimku koji je osvojio internet. Verovali ili ne, ovaj snimak samo na TikToku ima o je milione pregleda i više od 1,7 milion sviđanja. 

Shutterstock

Mnogim ženama je pravo uživanje priprema kolača pogotovo kada u tome dolazi do izražaja njihova kreativnost.

Žena u snimku podseća da je ovo pokušala prvi put i uspela prošle godine, pa je rešila da to ponovo isproba. Naime, ona gotovu tortu baci u vazduh, ona se okrene i ponovo je uhvati bez ikakvog oštećenja. 

Ona ne krije nervozu pre nego što baci tortu jer se plaši da će joj ispasti ili pasti na glavu. Dva puta je pokušavala i odustajala u poslednjem trenutku i na kraju se odvažila da to uradi. Svima je zastao dah kad je zamahnula i bacila je u vazduh. Torta je poletela, okrenula se i ponovo vratila u njene ruke bez ikakvog oštećenja.

Usledio je njen vrisak oduševljenja jer je ponovo uspela da izvede ovaj trik. 

 

 

- Vratiću se sledeće godine! - poručila je ona.

- Da li je ona to zaista uradila?

- Neka me neko taguje sledeće godine.

- Nemoj nikada da posumnjaš u svoje sposobnosti...Već si dovoljno ostvarila!

- Devojko sijaš 10/10- bili su neki od komentara.

Većina je oduševljeno komentarisala video snimak, mada je bilo i onih koji su izrazili sumnju da je u pitanju prava torta ili neka vrsta igračke. 

Da bi razvejala sve sumnje ona je u sledećem snimku krupno snimala tortu kako bi dokazalada je u pitanju prava. Međutim, njeni pratioci nisu imali prilike da vide kako izgleda ovaj dezert kad se iseče tako da je ostala nepoznanica da li je poslastica bila stvarna ili ne.

U svakom slučaju, ženu su mnogi pohvalili za njene veštine, rekavši joj kako ima dobre reflekse i koordinaciju te da bi mogla da se snađe u svakoj situaciji kada je već sa ovakvim izazovom izašla na kraj.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)