Zanimljivosti

ODMARAO JE NA LJULJAŠCI, A ONDA SE ODJEDNOM OVA ZVERKA SRUŠILA NA NJEGA: Unezvereni čovek nije znao šta ga je snašlo od šoka! (VIDEO)

Trebalo je to da bude lepo opuštanje u hladovini jednog sunčanog dana, ali...

31.01.2024 10:01

ODMARAO JE NA LJULJAŠCI, A ONDA SE ODJEDNOM OVA ZVERKA SRUŠILA NA NJEGA: Unezvereni čovek nije znao šta ga je snašlo od šoka! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/shockltu

Pored svakodnevnih obaveza svako od nas se zaželi odmora makar on bio od pola sata. Iscrpljenost od posla, svakodnevnih problema koji prate život čoveka, tera mnoge da pobegnu iz grada barem na vikend, a oni koji drugačije ne mogu, zadovolje se i predahom u svom dvorištu ili nekom parku. Na to se odlučio i jedan čovek želeći da malo odahne tokom toplog i napornog dana i to u ljuljašci ispod drveta u jednom parku.

Foto: Shutterstock

Za mnoge odmor je "punjenje baterije" i trenutak kada zaboravljaju na posao i obaveze

Dok je tako spavao u hladovini sa jednog drveta se na njega iznenada survala ogromna zmija. Budući da je spavao čvrstim snom u prvoj sekundi je nije registrovao da bi nakon izvesnog vremena shvatio šta se dešava. Kada je video gmižuće stvorenje kako leži nad njim, unezvereni čovek je skočio od straha i šoka te je pokušavao da je izbaci iz ljuljaške. Budući da je bila ogromna i isprepletena čovek nije mogao da se otrgne od nje. Nakon uznemirujuće borbe sa njom unutar ljuljaške uspeo je da spadne sa ljuljaške, a onda i pobegne glavom bez obzira ne osvrćući se na zmiju koja je ležala na zemlji.

Snimak je dospeo na mreže, a mnogi od korisnika TikToka su delovali uznemirenije nego sam čovek.

 

- Jadna zmija, mora da je bilo zastrašujuće.

- Najsmirenija osoba ikada.

- Čovek se borio za svoj život.

- E pa...to je panika..

- Zmija je samo želela da spava- bili su neki od komentara.

Naravno, u pitanju je bila skrivena kamera i zmija koja nije bila prava. Mnoge je ovaj snimak nasmejao a većina je komentarisala kako je zmija odnosno igračka bila u većoj opasnosti nego sami čovek s obzirom na njegov nastup. 

Mnogi su rekli da ne znaju kako bi se našli u sličnoj situaciji pogotovo oni koji se plaše zmija. 

- Legenda kaže da on beži i dalje od zmije- zaključio je u šali jedan korisnik mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)