Zanimljivosti

U DVORIŠTU JE UGLEDALA DŽINOVSKU ZELENU LOPTU: Zbog onoga što se potom događalo žena je mislila da gubi razum! (FOTO)

Neverovatna priča o „proganjanju“ dobila je (ne)očekivani rasplet.

01.01.2024 11:50

U DVORIŠTU JE UGLEDALA DŽINOVSKU ZELENU LOPTU: Zbog onoga što se potom događalo žena je mislila da gubi razum! (FOTO)
shutterstock.com

U mirnom primorskom selu gospođu Lin Vilijams „progoni“ gigantska zelena lopta, slična onoj iz filma „Zatvorenici“.

Gospođa Vilijams već skoro dve nedelje imala je problema sa metar širokom PVC loptom, koju je prvi put primetila kako se kotrlja niz ulicu prema njoj. Nakon toga, lopta se misteriozno pojavila u njenom dvorištu, da bi je kasnije uočila tokom šetnje sa psom. Njene objave na društvenim mrežama o misterioznim susretima s loptom izazvale su poređenja s "Roverom", velikim lebdećim balonom „Zatvorenika“ koji je mogao da kontroliše i napada stanovnike koji su pokušavali da pobegnu iz fiktivnog sela.

Na društvenoj mreži Fejsbuk gospođa Vilijams je dala nadimak ovoj zelenoj lopti. Naziva je „gigantskim klikerom“ i iako je u početku bila zatečena njenim stalnim ponovnim pojavljivanjima, kasnije je otkrila istinu. Ispostavilo se da je reč o lopti namenjenoj konjima, često korišćenoj kao igračka kako bi se ove plemenite životinje zabavile.

- Prvi put kad sam je videla, kotrljala se nizbrdo, pa sam je zaustavila i „uhapsila“ u mom dvorištu – ispričala je gospođa Vilijams.

Kasnije joj se vlasnik konja izvinio i odneo „gigantski kliker“. Međutim, nedelju dana kasnije lopta se nekim čudom vratila u njeno dvorište! Lin nije znala kako je tamo stigla, ali šaljivo komentariše kako u selu verovatno postoji neki veoma aktivni konj koji voli fudbal.

- I gle čuda, kad sam se probudila nekoliko dana kasnije, „gigantski kliker“ je opet bio u mom dvorištu! Pretpostavljam da se dokotrljao kroz otvorenu kapiju. Sve mi je tom bilo smešno i zabavno, iako je vlasnik bio malo postiđen kad je drugi put dolazio po loptu. Obećao je da se ova epizoda više neće ponavljati – ispričala je gospođa Vilijams za „Dejli post“.

 

 

Kad je džinovska zelena lopta odneta iz njenog dvorišta, Lin je bila poptuno spokojna. Ali, nekoliko dana kasnije lopta se iznova vratila u njen život. Šetajući svoje pse duž mirnih seoskih puteva, naišla je na put blokiran tom istom zelenom loptom! Morala je da napravi fotografiju da bi se uverila da joj se „gigantski kliker“ ne priviđa.

- Ovo postaje jezivo. Pomislila sam da sanjam. Odlučila sam da idem tim putem u poslednjem trenutku, pa kakva slučajnost! Tako čudno i smešno – napisala je Lin na Fejsbuku.

Odlučila je baci loptu na poljanu na kojoj su bili konji. Vlasnici su joj kasnije rekli da je „gigantski kliker“ sada "sigurno zbrinut".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)