Zanimljivosti

DODELA DIPLOMA PRETVORILA SE U KATASTROFU: Svi joj se smejali dok je pokušavala da reši problem, a onda joj je u pomoć priskočio on! (VIDEO)

Događaj je zabeležen na Univerzitetu u Birmingemu a postao je viralan na društvenim mrežama.

01.02.2024 19:01

DODELA DIPLOMA PRETVORILA SE U KATASTROFU: Svi joj se smejali dok je pokušavala da reši problem, a onda joj je u pomoć priskočio on! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/unibirmingham

Diplomiranje je jedan od najradosnijih trenutaka u životu svakog studenta. Kruna akademskog obrazovanja je diploma koju svaki od njih sa nestrpljenjem dočekuje a na mnogim univerzitetima se ona svečano uručuje.

Na pojedinim prestižnim visokoobrazovnim ustanovama takva dešavanja prate posebne odore sa kapuljačom i specijalne kape. Ceo događaj je propraćen s velikom pažnjom studenata, ali i njihovih najbližih posebno roditelja koji su ponosni na svog akademca. 

Printscreen/TikTok/unibirmingham

Studentkinja diplomac je zakoračila na binu kako bi proslavila dodelu svoje diplome ali stvari su krenule po zlu

 

Na stranici Univerziteta u Birmingemu, pojavio se viralan snimak koji je nasmjao mnoge podelivši trenutak dodele diploma akademcima. Jedna studentkinja postala je glavna zvezda kada je stupila na binu da preuzme diplomu. Ona je sa sobom ponela top konfete koje je želela da ispali prilikom primanja diplome. Međutim, stvarčica nije htela da radi uprkos njenom trudu.

To je izazvalo salve smeha, a grohotom se smejao i njen profesor koji je strpljiv o čekao na bini da joj uruči diplomu. Na kraju je devojka njemu pružila konfete koje je aktivirao uz aplauz prisutnih. Mnogima je ova scena bila zabavna a bilo i je i onih koji su zapazili druge detalje.

 

 

- Kada bi ovo radili svi studenti?

- Ali cipele haha.

- Kada si jako uzbuđen, stvari krenu nizbrdo.

- Dešava se i to.

- Njene cipele su tako velike za nju

- Plus sajz potpetice- bilo je nekih komentara.

Iako su se mnogi smejali ovoj situaciji priznavši da se i takve stvari dešavaju i da se devojka ako ništa više zabavila sve, drugi su primetili nešto drugo. Naime, kako je ona zakoračila na scenu iako tendi obučena u kratku haljinicu ispod akademskog plašta, studentkinja je odabrala pogrešne sandale, zbog čega su joj mnogi zamerili. Kako je stala da ispali konfete videle su se sandale koje su bile za broj ili dva veće od njenih stopala što je mnogim korisnicima TikToka bilo posebno komično.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)