Zanimljivosti

OBUO JE ŠTIKLE, ŽELEĆI DA VIDI MAJČINU REAKCIJU: Tiktoker ostao šokiran, ovako nešto nije očekivao! (VIDEO)

Hteo je da testira svoju majku i da se malo našali sa njom, međutim, ona ga je prešla.

14.01.2024 11:00

OBUO JE ŠTIKLE, ŽELEĆI DA VIDI MAJČINU REAKCIJU: Tiktoker ostao šokiran, ovako nešto nije očekivao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tomtrottercoaching

Poznati tiktokeri i influenseri na razne načine pokušavaju da nasmeju svoju publiku i zadrže njenu pažnju. Tako je Tom Troter kojeg prati više od 700.000 ljudi odlučio da se malo našali sa svojom mamom i da izmami njenu reakciju. Tiktoker je obuo štikle, šorc i majicu i došao je da se javi svojoj majci pre odlaska na posao, misleći da će ona biti šokirana njegovim stajlingom i da će joj, naravno, to biti neprihvatljivo. 

Printscreen/TikTok/tomtrottercoaching

Tiktoker se pojavio u nesvakidašnjom izdanju pred majkom, želeći da joj izmami reakciju

 

Ušao je u kuhinju gde je žena doručkovala i čitala novine, regularno joj se javio, a onda ga je ona spazila u vrlo neobičnom izdanju.

- Tome? Šta? - obratila mu se ona.

- Pa ja sam mislio ako ovo obujem da ću se u tome dobro osećati. Nosiću ih na posao - odgovorio joj je sin. 

- Ne, ne možeš tako napolje, ne možeš... Moraš ovo da podesiš ovako iza, okej? Inače će ti biti nekomforne. Eto, gotovo - posavetovala ga je majka dok mu je podešavala kaiš na sandalama, zbog čega je tiktoker ostao u šoku. Troter je rukom prekrio lice u neverici, ne očekujući ovakvu majčinu reakciju.

Pošto joj je potvrdio kako su mu sada sandale komfornije i da se oseća bolje, tiktoker se zahvalio majci, zagrlivši je i rekavši da je voli. 

 

@tomtrottercoaching MUM’S REACTION 🥹 👠 “Live simply so others can simply Live” #fyp #foryou #foryoupage #trend #mum #heel ♬ original sound - Tom Trotter

 

Kada je završila, zadovoljno ga je ispratila iz kuće, poželevši mu divan dan. 

- Mislio sam da će ti reći da ne možeš da obuješ sandale i čarape.

- Ona te ne voli, jer te pustila sa čarapama.

- Sedim ovde i razmišljam... Molim te, reci mu da skine čarape.

- Kakva divna brižna mama!

- Sve mame bi trebalo da budu ovakve - bili su neki od komentara.

Iako je logično gledano ovo bila neprihvatljiva scena, većini je ovo bilo prilično zabavno, pa su majku okarakterisali kao izuzetno zabavnu ženu, rekavši da je prihvtila šalu i da bi sve majke trebalo da budu takve.

Majčina opuštena reakcija je pobrala simpatije svih i svi su sklonili fokus sa ovog "ispada" kojim je tiktoker želeo da je iznenadi. Njen potez je oduševio sve, a Tomu su poručili da ima izvrsnu majku koju, veruju, poštuje i voli.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)