Zanimljivosti

IZA STROGE VOJNE UNIFEORME KRIJE SE PRINCEZA PLAVE KRVI: Ova mlada lepotica naslednica je trona, a malo ko zna ove detalje iz njenog života (VIDEO)

Mnogi su mislili da će njeno pojavljivanje biti u kontekstu komentarisanja toalete, frizure i stajlinga, međutim, nije tako.

21.09.2023 17:00

IZA STROGE VOJNE UNIFEORME KRIJE SE PRINCEZA PLAVE KRVI: Ova mlada lepotica naslednica je trona, a malo ko zna ove detalje iz njenog života (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/royalsofeurope_

Nežna pojava princeze Leonor od Španije nije nikoga ostavljala ravnodušnim u javnosti, još od malih nogu kada se počela pojavljivati na mnogim događajima sa roditeljima i sestrom. Buduća kraljica je u svojim pojavljivanjima u javnosti bila uvek skromna i u više navrata je davala prednost svojoj sestri iako je ona budući prestolonaslednik španskog kraljevskog trona.

Mnogi su mislili da će ona ići tim stopama i da će njeno pojavljivanje biti u kontekstu komentarisanja njene toalete, frizure i stajlinga, međutim, nije tako.

FOTO:Shutterstock

Od malih nogu princeza Leonor se pojavljivala sa svojim roditeljima i sestrom i izazivala veliku pažnju javnosti

Sedamnaestogodišnja Leonor započela je školovanje na Opštoj vojnoj Akademiji u Saragosi što predstavlja jednu od njenih obaveza kao buduće naslednice kraljevske titule. Njena škola traje tri godine i ona je već u prvih mesec dana imala zahtevne treninge na kojima je bilo obuke za zahtevne vojne vežbe, rukovanje oružjem i slično.

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju javnosti je njena pojava na ceremoniji promocije studenata te Akademije na kojoj je dobila sablju zajedno sa 560 drugih kadeta. Ceremonija je važna za njih jer predstavlja prvi događaj te vrste u kojem učestvuju primljeni studenti i simbolizuje sticanje viteških i kadetskih titula.

U Tiktok snimku koji kruži internetom Princeza Leonor je na visini zadatka dok prima sablju i salutira svojim kolegama dok paradiraju ulicama Saragose u Španiji, a kasnije je usnimljena kako razmenjuje zagrljaje sa svojim prijateljicama studentkinjama kadetima.

Snimak je izazvao veliku pažnju a mnogi su komentarisali kako je mlada princeza dostojna trona koji je čeka i da duhom i svojim stavom podseća na pokojnu britansku kraljicu Elizabetu II.

@royalsofeurope_ Princess Leonor, The Princess of Asturias during the Saber Presentation Ceremony to first year students at the General Military Academy (AGM) in Zaragoza 🇪🇸 #PrincessLeonor #PrincessofAsturias #PrincesaLeonor #PrincesadeAsturias #SpanishRoyalFamily #Royals #Royal ♬ original sound - Zack max

- Ona ima potpuno vajb kraljice Elizabete II

- Ona je rođena sa misijom i odlično se snalazi sa tim.

- Ona ima kraljičinu harizmu koju ne mogu da objasnim, ne znam zašto.

- Ratnik je rođen.

- Divna mlada žena.

- Biće ona izvrsna kraljica - bili su neki od komentara.

Tiktokeri su se složili da se mlada Leonor odlično nosi sa odgovornošću i zadatkom koji joj je dat i da se ponaša kao sav normalan svet što je čini posebnom i harizmatičnom. Mnogi su izrazili zadovoljstvo što će im kraljica biti jedna takva osoba sa svim vrednostima koje bi trebalo da ima.

Podsećanja radi, princeza Leonor je prva u redu za kraljevski španski tron. Nakon nje je njena sestra Infanta Sofija. Budući da kraljevski par nema muškog naslednika, njoj pripada ta titula, a u slučaju da ona dobije brata njeno mesto za tron se pomera za jedno unazad i njemu prepušta presto. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)