Zanimljivosti

POTEZ ŠPANSKOG PREMIJERA ODUŠEVIO ŽENE ŠIROM SVETA! Ona je preslatka, ali je on ukrao šou! (VIDEO)

Snimak koji je postao megapopularan na TikToku, a na kom se pojavljuju španski premijer Pedro Sančez i španska princeza Leonor, postao je svetska atrakcija.

20.01.2023 18:01

POTEZ ŠPANSKOG PREMIJERA ODUŠEVIO ŽENE ŠIROM SVETA! Ona je preslatka, ali je on ukrao šou! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/edit_serial00

Princeza Leonor od Španije, kao prestolonaslednica trona jedne od evropskih kraljevina, od malih nogu privlači pažnju svih, a naročito medija, koji pomno prate svaki njen korak. Sada već tinejdžerka, ona se školuje u Britaniji na prestižnom Univerzitetu koji je pohađao i britanski princ Vilijam, a kao naslednicu trona očekuje je i služenje vojske. Ona i njena sestra su javnosti poznate još otkad su bile devojčice, prateći na svim dešavanjima svoje roditelje, kralja Filipa i kraljicu Leticiju od Španije.

U tim zajedničkim pojavljivanjima princeze su bile prisutne na mnogim važnim događajima i prijemima i bile u društvu mnogobrojnih važnih ličnosti. Na jednom takvom događaju princeza je bila pored svog oca kralja Filipa u društvu premijera Španije Pedra Sančeza. U jednom trenutku on se nagnuo ka njoj pokušavajući da joj nešto objasni vezano za program koji su pratili, pokazujući prstom diskretno ono što objašnjava. Iako je princeza bila u fokusu medija, na društvenim mrežama je zgodni šef španske vlade pokuipo sve siimpatije žena, koje su saglasne da je on izuzetno privlačan muškarac i da ima "pogled koji ubija".

- O moj Bože... divan je... - 

- Zgodan čovek -

- Kakav čovek... tako predivan -

- Premijer i buduća kraljica su prelepi -

- Ovaj čovek mi se čini neverovatno atraktivnim - komentarisale su žene.

I dok su mnoge žene bile oduševljene njime i komenarisale koliko je aktuelni španski političar zgodan, mnogi korisnici su zbijali šale i nagađali šta je on rekao maloj Leonor.

Inače, Pedro Sančez je na pragu 6. decenije. Izgledom privlači pažnju svuda, a njegova biografija je prilično bogata. Bio je omladinski igrač košarkaškog kluba "Etudijantes", a zatim je doktorirao ekonomiju. Generalni je sekretar Španske socijalističke radničke partije (PSOE) kojoj se pridružio još 1993. godine. Radio je kao profesor ekonomije na Univerzitetu "Kamilo Hose Sela", gde je studirao. 

Iako je kod muškog dela publike u fokusu njegov rad, žene su opčinjene njegovim izgledom i komentarišu ga na mrežama kao nekog ko bi mogao, u slučaju da menja profesiju, da se osloni na glumačku ili manekensku karijeru, iako je već u zrelim godinama.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

JA

20.01.2023 18:26

Lep, pametan, zgodan...sto bi danasnji mladi rekli mrak tip!!!