Zanimljivosti

MIRNO JE GLEDALA ŠTA ĆE DA NARUČI U RESTORANU: A onda je životinja izvirila iz njenog prsluka, gosti su bili zatečeni prizorom! (VIDEO)

Ovaj nezvani gost izazvao je buru komentara na društvenim mrežma.

01.02.2024 15:10

MIRNO JE GLEDALA ŠTA ĆE DA NARUČI U RESTORANU: A onda je životinja izvirila iz njenog prsluka, gosti su bili zatečeni prizorom! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/scottldooley

Na društvenim mrežama je zaista moguće videti sve i svašta, posebno neuobičajene scene na javnim mestima kao što je restoran. Kako se vidi na jednom snimku koji je objavljen na TikToku jedna devojaka je odlučila da svrati u restoran na ručak i sela je za sto.

Mirno je razgledala meni birajući šta će da naruči kad je iz rukava njenog prsluka izvirila njuškica. Ljudi nisu mogli da veruju šta se dešava, a gosti restorana nisu znali da li da upozore konobare ili ne. 

shutterstock.com

U restoranima su se dešavale najzanimljivije situacije, što su korisnici društvenih mreža često objavljivali

Kako se vidi na snimku devojka nije iznenađena njuškicom belog psa koji je provirio iz njenog prsluka tek toliko da osmotri situaciju i gde se nalazi. I dok je pas bojažljivo gledao oko sebe gosti restorana koji su ga primetili nisu znali kako da reaguju i da li da nezvanog gosta prijave konobarima ili ne.

Pas po imenu Alfredo bio je ušuška na grudima svoje gazdarice koja ga je krila od radoznalih pogleda u restoranu gde po svemu sudeći nije dozvoljen ulazak pasa. 

 

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

- O moj Bože nisam ni registrovala psa u startu... Odmah sam videla vatru, mislila sam da joj kosa gori.

- Pas se pojavio niotkuda.

- On je savršeno srećan u prsluku.

- Bukvalno ga nisam uočila dok nije zumiran.

- Pogledaj tu njuškicu i kako je srećan što je ušuškan kod svoje gazdarice. 

- To je mamin dečko- bili su neki od komentara.

Mali ljubimac je ukrao simpatije većine a mnogi su se složili kako je sakriven na pravom mestu i da ga sigurno niko tu ne bi pronašao. Osim toga, njegov sumnjičavi pogled koji je uputio autorki snimka je većinu nasmejao i neki tiktokeri su se složili da on "kontroliše" situaciju sa dovoljne razdaljine.

Sa druge strane neki su se osvrnuli na vlasnicu ljubimca rekavši da je ona "dobra mama" i da savršeno brine o njemu. Ipak veliku pažnju osim psa je privukla vatra koja se nazirala u pozadini i koja je igrom slučaja došla u kadar sa kosom te devojke zbog čega su mnogi pomislili kako je došlo do neke alarmantne situacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)