Kuce

PAS JE ODBIO DA IZAĐE IZ AUTA: Razlog ovakvog njegovog ponašanja je rasplakao ljude na mrežama! (VIDEO)

Komentari su se samo nizali, a onda je stigla lepa vest.

31.01.2024 14:14

PAS JE ODBIO DA IZAĐE IZ AUTA: Razlog ovakvog njegovog ponašanja je rasplakao ljude na mrežama! (VIDEO)
Printscreen TikTok/mercyfullproject

Mnogi psi koje spasu ljubitelji životinja sa ulice privremeno utičište pronalaze u nekom od azila za napuštene životinje. Kako ovakvi azili najčešće imaju veliki broj različitih životinja psi, posebno kad su veliki, drže se zatvoreni u kavezu.

Jedan od njih je i pitbul po imenu Bruno. Kako je objašnjeno u snimku koji se našao na društvenim mrežama pas je spasen i utočište je pronašao u azilu za životinje, ali mu se to ne dopada.

 

@mercyfullproject Bruno is falling into a depression 💔. He won’t eat & doesn’t even want to go potty. He desperately needs a foster or new forever home 🥺. Shelter life is not for him (or any pup) #rescue #adoptme #adoptdontshop #tampa ♬ Last Hope - Steve Ralph

 

Tužan pogled

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na TikToku Bruno je otišao na izlet sa jednom volonterkom. Nakon što se izlet završio a oni vratili do azila, pas je odbio da izađe iz auta.

- Bruno je u depresiji. Neće da jede i čak ne želi da obavlja nuždu. Očajnički mu je potreban hranitelj ili novi dom koji će biti zauvek. Život u azilu nije za njega niti za bilo koje štene - piše u postu.

Ovaj snimak je rasplakao mnoge na mrežama, a komentari su se samo ređali.
- Jadan pas! Dovoljno je videti njegov tužan pogled i odmah je sve jasno.

- O moj Bože! Bol u njegovim očijama je opipljiva, da ti srce prepukne od tuge.

- Rasplakao si me Bruno! Ni jedna životinja ne zaslužuje da bude odbačena.

- Nikada neću razumeti ljude koji ne shvataju da je ljubav psa večna, čak i ako nisu ono što ste očekivali. 

- Slatki dečko!

- Ne mogu da prestanem da plačem. Uzela bih ga kod sebe ali već ima dva psa i nemam uslove za trećeg.

- Pogledajte tu lepu i pametnu njuškicu, kako iko može da odbaci ovakvog psa.

- Dolazim sledeće nedelje u vaš grad. Kako se Bruno slaže sa drugim psima. Imam žensku terijera - bili su neki od komentara.

Ubrzo je usledio odgovor da se Bruno odlično slaže sa drugim psima, ali da ne voli mačke o čemu bi trebalo da vode računa oni koji žele da ga usvoje.

Dva dana nakon objavljivanja ovog snimka usledile su lepe vesti iz azila za napuštene životnje. Bruno je pronašao svoj novi dom i vlasnike koji će ga paziti i voleti do kraja života. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)