Kosa

DEVOJKA JE POKAZALA ČIME NEGUJE KOSU: Svi su pomislili da je mazala blato, evo o čemu se radi (VIDEO)

Možda deluje ali napravile je haos u kupatilu.

30.01.2024 16:45

DEVOJKA JE POKAZALA ČIME NEGUJE KOSU: Svi su pomislili da je mazala blato, evo o čemu se radi (VIDEO)
Printscreen/TikTok/quluudhairaffairs

Do sada smo imali prilike da vidimo svašta kada je nega izgleda kod žena u pitanju i da dame na razne načine pokušavaju da održe mladolikost, kvalitet kože i kose. Kosa je nesumnjivo jedan od najprioritetnijih delova tela kojem svaka od nas posvećuje posebnu pažnju. Iako nijedna žena potpuno nije zadovoljna svojom kosom, pa bilo da se radi o kvalitetu, dužini ili boji, svaka će priznati kako je neguje najbolje što zna i da ima neki svoj recept kako je oporavlja od oštećenja, farbanja ili sušenja.

Pixabay.com

Lepa i negovana kosa san je svake žene

Jedna žena je na Tiktoku privukla pažnju svojom pojavom prikazavši svoju dugu kosu potpuno uprljanu kao da se valjala u blatu, priznavši kako je to deo njene rutine i nege duge oštećene kose. Iako je mnogima bilo potrebno kratko da shvate kako po sredi nije ni blato ni bilo šta drugo slično, njeni pratioci su bili zgroženi pitavši se kakav je to način nege i o kakvoj "maski" za kosu je reč.

Iako je po kupatilu napravila haos i dodatni posao za koji će morati da zasuče rukave, žena je objasnila kako je u pitanju korišćenje biljaka za oporavak kose. Naime, radi se, kako su mnogi primetili o kani koja ima regenerativno dejstvo i koja dubinski hrani kosu, pa mnogim ženama se savetuje da kosu farbaju upravom ovom biljkom kako bi izbegle oštećenje hemijskim sredstvima u farbama.

Snimak je na mreži sakupio preko pola miliona sviđanja, a mnoge dame su se složile da je ovo zaista jedini pravi način da kosu tretirate prirodnim putem i da tako imate dugoročne efekte.

- Šta kana zapravo čini kosi?

- Nemoj slučajno ikada nakon ovoga da pomislite da posvetljujete kosu.

- Dan 102 da ne perem kosu.

- Ali ko će ovo oprati?

- Mislio sam da je ovo blato...-bili su neki od komentara.

Neke žene su otkrile kako je u Somaliji u Africi ovaj vid tretiranja kanom kosu, izuzetno popularan i da ga žene rado koriste. Oni koji nisu čuli za kanu neki od korisnika mreže su objasnili da je izuzetno hranljiva za kosu i da pomaže u oporavku skalpa kose te da kosa nakon jednog ili dva tretmana izgleda mnogo bolje i dosta zdravije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)