Kosa

TOP 3 FRIZURE KOJE MOŽETE NAPRAVITI ZA MANJE OD 10 MINUTA: Zablistajte u svoj prilici, bez odlaska kod frizera (FOTO)

Jednostavni trikovi zbog kojih ćete izgledati kao sa modne piste.

24.01.2024 16:40

TOP 3 FRIZURE KOJE MOŽETE NAPRAVITI ZA MANJE OD 10 MINUTA: Zablistajte u svoj prilici, bez odlaska kod frizera (FOTO)
shutterstock.com

Svaka dama voli da izgleda lepo i negovano, ali ponekad nedostatak vremena može biti prepreka za savršenu frizuru. Upravo zbog toga, predstavljamo vam tri jednostavne frizure koje možete napraviti za samo 10 minuta. Ove frizure su idealne za sve dame koje žele brz, a efektan izgled, bez komplikovanih tehnika i satima provedenih pred ogledalom.

shutterstock.com

Obuzdajte kovrdže i dobićete šik izgled kakav ste oduvek želeli

 

Kovrdžava punđa

Za ovu frizuru potrebno je da imate figaro ili presu za kosu i gumicu za kosu. Prvo, ispravite kosu figarom ili presom, a zatim uzmite veći deo kose na vrhu glave i blago je nakovrdžajte figarom. Zatim skupite kosu u nisku punđu i pričvrstite je gumicom. Nakon toga, prstima lagano izvučete nekoliko pramenova kako biste postigli neuredan izgled. Ova frizura je sjajan izbor za svečane prilike, ali i za svakodnevne aktivnosti.

shutterstock.com

Kako napraviti pletenicu sa strane

Pletenica sa strane

Ova frizura je veoma jednostavna, a izgleda veoma šik i elegantno. Da biste je napravili, potrebno je da sa jedne strane glave odvojite manji pramen kose i podelite ga na tri jednaka dela. Počnite da plećete klasičnu pletenicu, ali umesto da je plećete u sredini glave, pletenicu pletite bočno, tik uz teme. Kada završite sa pletenjem, pričvrstite je tankom gumicom za kosu i lagano je rasplete do pola kako biste postigli efekat nežne i opuštene frizure. Ova frizura je odličan izbor za sve prilike, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

shutterstock.com

Pletenica sa punđom daje sofisticirani izgled

Nisko podignuta punđa sa maramom

Ova frizura je sjajan način da kosi date elegantan i sofisticiran izgled za samo nekoliko minuta. Prvo, skupite kosu u nisku punđu na zadnjem delu glave i pričvrstite je gumicom. Zatim uzmite šareniju maramu i vežite je oko punđe, ostavljajući nekoliko krajeva da vise sa strane. Ova frizura je idealna za tople dane i pruža vam mogućnost da eksperimentišete sa različitim bojama i dezenima marame, dodajući poseban šarm vašem izgledu.

Sa ovim trikovi i savetima, nadamo se da ćete pronaći inspiraciju za brze, ali efektne frizure koje će vam uštedeti vreme, a istovremeno vam omogućiti da izgledate besprekorno u svakoj prilici.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)