Kosa

EVO ŠTA SE DEŠAVA KADA ŽELITE BALAJAŽ, ALI U JAPANSKOM FRIZERSKOM SALONU: Ono što je usledilo bilo je prava katastrofa koju će pamtiti doživotno! (FOTO+VIDEO)

Pošto je već bila u Japanu, odlučila je da drastično promeni boju kose, ali desila joj se prava noćna mora.

06.01.2024 15:05

EVO ŠTA SE DEŠAVA KADA ŽELITE BALAJAŽ, ALI U JAPANSKOM FRIZERSKOM SALONU: Ono što je usledilo bilo je prava katastrofa koju će pamtiti doživotno! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-ntimapreusser

Nitima je Titokerka koja daje ženama širom sveta savete u vezi nege kože, kose i tela. Međutim, ovoga puta ova dama morala je da prizna pred 370.000 svojih pratilaca da je i sama doživela peh po pitanju kose. Pretpostavlja se da je ovoj influenserki dosadila stara boja pa je odlučila da je vreme za nešto novo i uzbudljivo. Tako je otišla kod frizera sa osećajem uzbuđenja, ne sluteći da će ovo iskustvo ostati urezano u njenom pamćenju kao totalni fijasko.

Nitima je podelila Tik-tok snimak na kome je obrazložila celo iskustvo. Samo jedan od problema je bio taj što je u pitanju bio japanski frizerski salon. Japanke, po svemu sudeći se ne opredeljuju često da iz prirodno crne kose pređu u neku nijansu najsvetlije plave, tačnije sivkasto-srebranste boje uz smeđe pramenove. Ukoliko se tome doda i jezička barijera, sasvim je jasno da je na putu bila prava katrastrofa.

Mnoge njene pratiteljke su se pitale šta je krenulo po zlu i zašto se Nitima opredelila baš za japanski frizerski salon. Odgovor koji je usledio od ove mlade dame je bio vrlo jednostavan, a to je zato što se u tom trenutku našla u Japanu. Ona je želela balajaž. To je tehnika farbanja kose u kojoj se boja ručno nanosi na kosu kako bi joj se dao prirodan, postepen prelaz bez očiglednih ili oštrih linija. Za razliku od korišćenja folija prilikom nanošenja boja, balajaž se nanosi rukom direktno na kosu. U ombre tehnici bojenja kose koren postepeno bledi u potpuno svetliju boju kose na krajevima poput plave. Kod balajaža rezultat su nežni, gotovo prirodni pramenovi koji se lako stapaju sa kosom koja raste i izgledaju prilično ujednačeno. Upravo to je i Nitima želela, međutim, ono što je dobila zapanjilo je mnoge, kao i nju samu.

Njena kosa je do pola ostala u njenoj prirodnoj, smeđoj nijansi, dok je druga polovina kose bila prebojena u riđu boju, a prelaz između ove dve boje bio je dramatičan. Kao da je sve to bilo malo, tu i tamo je izbijao poneki plavi pramen i to od korena. Ova žena je odgovorila da delimično i sama snosi krivicu, budući da nije razumela jezik, pa je na sve što su je pitali dala potvrdan odgovor. 

Video je na Tik-toku dobio veliki broj pregleda, dok su se komenatri ređali, a o tome je pisao i San.

- U potpunosti mi je jasno i ja sam tako ljubazna kod frizera, a čim izađem iz salona, suze mi same kreću.

- Ja imam ovaj problem i na maternjem jeziku.

- Iskreno, imala si svako pravo da budeš uzrujana.

- To što su ti uradili od kose je prosto nedopustivo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)