Kosa

OTIŠAO KOD BERBERA, A ONDA JE NASTUPILA SCENA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Ono što je ovaj mladić uradio usred salona ostavilo je radnika u neverici (VIDEO)

Pošto nije uspeo da objasni svom frizeru kakvu frizuru želi, odlučio je da se sam uhvati posla.

17.12.2023 13:00

OTIŠAO KOD BERBERA, A ONDA JE NASTUPILA SCENA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Ono što je ovaj mladić uradio usred salona ostavilo je radnika u neverici (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mosbarbers1

Mnogi od nas vole da posete frizera jer znaju da prilikom izlaska iz salona imaju novu frizuru, a nekada i potpunu promenu. Žene često odlaze kod frizera želeći da nešto drastično promene i u svom životu dok je muškarcima to rutina. Iako se mnogi pridržavaju neke klasične frizure koju prave godinama, i među jačim polom postoji eksperimentisanje i želja da se bude drugačiji.

Printscreen/TikTok/mosbarbers1

Jedan momak je odlučio da se šiša ali nije bio siguran da je frizer shvatio šta on želi

Jedan momak je odlučio da ode na šišanje kod svog frizera ali je verovatno poželeo da mu on uradi neku frizuru na kakvu nije navikao. Mušterija je sela na stolicu iščekujući da barber krene sa poslom onako kako mu je objasnio.

Pošto je shvatio u jednom trenutku da uzalud objašnjava i da čovek ne zna šta on želi, muškarac je odlučio da uzme trimer u svoje ruke i odradi posao. Krenuo je da se šiša i to brzo i vešto baratajući ovom spravicom da bi nakon izvesnog vremena sebi napravio izvrsnu frizuru, dok ga je fizer iza leđa posmatrao sa čuđenjem. U opisu snimka stoji "kada te frizer pita kakvo šišanje želiš".

Momak je nakon obavljenog posla ustao sa stola i pokazao frizeru šta je zapravo želeo. Ljudi su na Tiktoku ostali šokirani videvši šta je momak napravio. Iako je ispred izgledalo da je sve u najboljem redu, kada je pokazao rezultat svog rada, iza moglo se videti da se baš i nije snašao u frizerskoj ulozi jer je kosu iza unakazio. 

@mosbarbers1

What are you doing if this happened to you? 😂 ♬ original sound - Mo’s Barbers

- Pogledaj pozadinu njegove kose.

- Kada bude video šta je iza uradio...

- Bratu je jednostavno potreban tvoj pribor

- Samo mu je potrebna oprema.

- On nema ogledalo kući.

-Vidim da mu je ipak pomogao oko zadnjeg dela- bili su neki od komentara.

Iako su mnogi ismejavali grešku ovog mladića, neki su rekli da se ipak vešto snašao u ulozi frizera kada je prednji deo kose u pitanju. Drugi su rekli da je frizer bio zgranut onim što je video iza i da je svakako morao da interveniše, što se videlo i po njegovoj reakciji.

U svakom slučaju video je nasmejao sve, a mnogi su se složili da ovo ipak treba prepustiti stručnom licu i da ne treba eksperimentisati na svoju ruku, što i ženama nije strano. Budući da je frizer ipak morao da popravi grešku ovog mladog čoveka, momak mu je na kraju platio uslugu. Pretpostavlja se da je u pitanju dobra gluma, ali je sadržaj svakako nasmejao sve.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)