Kosa

"TEBE SU FENIRALI DUVAČEM ZA LIŠĆE, PRIJAVI OVAJ ZLOČIN!": Podelila snimak skandalozne frizure, pratioci je urnisali u komentarima (VIDEO)

Kad je videla kakvu kreaciju su joj frizerke napravile, nije se usudila ni da se požali menadžeru salona.

02.12.2023 18:00

"TEBE SU FENIRALI DUVAČEM ZA LIŠĆE, PRIJAVI OVAJ ZLOČIN!": Podelila snimak skandalozne frizure, pratioci je urnisali u komentarima (VIDEO)
instagram/printscreen/maggiehughesdepalo

Komičarka iz Čikaga Megi Hjuz DePalo našla se u neprijatnoj situaciji kad je videla finalni rezultat feniranja u neproverenom frizerskom salonu. Umesto lepe, glatke kose ošišane na bob dobila je razbarušenu, istapiranu i ulepljenu kosu, poput one iz filmova strave i užasa.

Svoje katastrofalno iskustvo podelila je sa pratiocima na TikToku i Instagramu, a ono što su joj oni napisali bilo je gore od skandalozne frizure.

- Prošlog petka bila sam u veoma nezgodnoj situaciji. Otišla sam u frizerski salon na feniranje. Nikada ranije nisam bila u tom salonu, pa nisam mogla ni da pretpostavim kako rade. Kad sam ušla u salon, odmah su me postavili u stolicu i nekoliko frizerki mi je prišlo sa četkama i fenom – ispričala je Megi.

Kako joj je, kaže, za vreme feniranja glava bila spuštena, nije bila u prilici da baci pogled u ogledalo i isprati proces rada frizerskog tima.

- Kad sam to uspela da uradim, jedna od frizerki mi je posula nešto po kosi. Ono što sam videla u ogledalu me je zaprepastilo. Ipak, nisam se usudila da pitam za generalnog menadžera – bila je iskrena Megi.

Tek kad je ušla u svoj automobil, shvatila je da su se zaposleni u salonu prilično grubo našalili u pokušaju da je isfeniraju. Kosa joj je bila toliko podignuta da je gotovo udarala u krov četvorotočkaša, a pramenovi sa strane su štrčali poput raščerupane metle.

Ali, to nije bilo ono najgore što joj se desilo. Kad je Megi podelila priču i fotografije na TikToku i Instagramu, očigledno voljna da se šali na vlastiti račun, pratioci su krenuli da je zasipaju komentarima koji su bili do te mere urnebesni da su skandaloznu frizersku kreaciju bacili u drugi plan.

 

@maggiehughesdepal Hard to ask for the manager when you're sporting the Ask for the Manager. #standupcomedy #comedian #funnyvideos ♬ original sound - maggiehughesdepalo

 

- Nikad se ne treba plašiti da prijaviš zločin! Uvek prijavi! Budi hrabra!

- Ma gde si ti to otišla?! Vratila si se u osamdesete?!

- Da li su ti posuli kvasac po glavi, pa se kosa sama podigla, da ne kažem narasla?

- To što su upotrebili nije bio fen, već duvač za lišće.

- Pozovite policiju, odmah!

- Zaista impresivan volumen, odavno se nisam ovako dobro nasmejala.

- Ništa nije moglo da me pripremi za ovo! Vrištim od smeha!

- Da li ste sigurni da niste gurnuli prst u utičnicu i odmah zatim napravili selfi?

- Izgleda da ste slučajno otišli kod frizera za pse...

- Nisi ti ušla u frizerski salon, ti si ušla u vremeplov – bili su samo neki od komentara ispod priče i fotografije koju je Megi podelila.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)