Kosa

ONA NE IZLAZI IZ KUĆE BEZ KOMADA ALUMINIJUMSKE FOLIJE: Kad vidite kako je koristi i vi ćete uraditi isto, ovo je spas za zimske dane! (VIDEO)

Ovaj postipak traje svega nekoliko sekundi i uvek uspeva.

21.01.2024 12:00

ONA NE IZLAZI IZ KUĆE BEZ KOMADA ALUMINIJUMSKE FOLIJE: Kad vidite kako je koristi i vi ćete uraditi isto, ovo je spas za zimske dane! (VIDEO)
Printscreen TikTok/queencitytrends

Tokom zimskih dana posebno kad je temperatura u minusi kapa je neophodna kako bismo se zaštitili od hladnoće. Međutim kad uđete u zatvoreno i skinete kapu kosa će vam biti naelekstrisana, štrčaće na sve strane i teško ćete je ukrotiti zbog statičkog elektriciteta kojim su naelektrisane vlasi nakon nošenja kape. Ukoliko pokušate kosu da popravite prstima samo ćete pogoršati situaciju.

 

 

Trik za naelektrisanu kosu

Spas za ovaj problem postoji i vrlo jednostavan i praktično besplatan. Kako je objasnila indijska tiktokerka po imenu Vidija, koju na ovoj mreži prate milioni ljudi, spas je u komadu aluminijumske folije bez koje ona ne izlazi iz kuće i uvek je ima u torbi.

Kako je demontrirala Vidija dovoljno je aluminijumskom folijom preći preko nalektrisane kose i ona će se u sekundi spustiti. I ne samo to postaće glatka i sjajnija nego što je bila. Ovaj postipak traje svega nekoliko sekundi i uvek uspeva.

Važno je samo da aluminijumskom folijom pređete od korena do vrhova svakog pramena kose.

- Uvek ćete imati besprekornu frizuru uz ovaj trik - poručila je ona.

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Ovo je sjajno! Hvala ti za ovaj savet.

- Ja odavno koristim alu - foliju za pravljenje frizure. Pokušaj da uviješ vlažne pramenove u foliju a potom je osušiš fenom. Efekat je fenomenalan a uz to kosa će ti sjajno mirisati.

- Da li ti je neko rekao da ličiš na Kortni Kardašijan? Imaš čak isti glas kao ona.

- Posle tvog saveta isprobala sam trik sa folijom i moram priznati da je efekat neverovatan.

- Vau! Nikad mi kosa nije bila sjajna kao sad. 

- U čemu je tajna? Ne kapiram kako je ovo moguće?

- Zašto se niko nije dosetio da napravo četku za kosu od aluminijumskih tračica. Bio bio to pun pogodak.

-  Hvala ti do neba! Zbog naelektrisane kose godinama nisam nosila kape čak i kad mi je hladno. Na ovaj način sam rešila taj problem a ne moram više da se smrzavam - bili su samo neki od komentara na ovaj post.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)