Brak i veze

GEST VREMEŠNOG STARCA JE RASPLAKAO LJUDE NA MREŽAMA: "Ako ovo nije čista i iskrena ljubav ja ne znam šta je!" (VIDEO)deo)

Ono što je on uradio za svoju suprugu raznežilo je sve koji su snimak videli.

28.01.2024 20:00

GEST VREMEŠNOG STARCA JE RASPLAKAO LJUDE NA MREŽAMA: "Ako ovo nije čista i iskrena ljubav ja ne znam šta je!" (VIDEO)deo)
Printscreen/TikTok/hahahanmay

Iako mnogi od nas kao potvrdu ljubavi očekuju reči "volim te", činjenica je da se iskrene i duboke emocije često pokazuju bez ijedne izgovorene reči. Kolikogod očekivali da vam neko kaže koliko mu značite i da vas voli, dela često govore više od bilo kakvih reči. 

Ako bi trebalo dati definiciju ljubavi kroz delo, jedan starac je mnogima pokazao šta znači prava ljubav. Naime, internetom kruži emotivan snimak jednog starijeg para koji je sedeo pored obale, a gest muškarca je mnoge oduševio i naterao im suze na oči.

shutterstock.com

Mnogi znaju da dela govore više o nečijoj ljubavi od reči

 

Dok je žena strpljivo sedela i čekala muža na klupici, on je prošetao do okeana, rukama je zahvatio malo vode i doneo joj na plažu gde ga je čekala. Hana Mej, autor originalnog snimka, koji se kasnije proširio po internetu, rekla je u objavi da je sasvim slučajno započela snimanje kada je ugledala ovaj prizor koji joj je privukao pažnju.

Naime, čovek je doneo malo vode ženi, pokvasio joj ruke, kako bi joj pomogao da "oseti more" jer nije mogla sama da ode do obale. Na snimku se vidi kako starac u rukama drži vodu i hitro prelazi peščanu plažu kako bi stigao do svoje voljene supruge dok mu voda ne iscuri iz šaka. Zatim se vidi kako pažljivo prebacuje vodu u njene ruke i kako joj pomaže da se osveži njome. 

Ovaj snimak je sakupio 5,8 miliona sviđanja a ljudi su priznali kako ništa emotivnije i lepše nisu videli.

 

@hahahanmay He brought his wife sea water to touch 😭 #thisislove #oldpeople #splitcroatia ♬ New Home - Frozen Silence

 

- Sve što radim na ovoj aplikaciji jeste da plačem.

- Želela bih da iskusim ovakvu ljubav.

- Ako je tražite...ljubav zaista postoji, samo pogledajte ovaj par.

- Svaki delć moje duše očajnički želi da bude voljen ovako i to boli.

- Ako ovo nije čista i iskrena ljubav ja ne znam šta je.

- Kada budem star nadam se da me niko neće snimati dok pokušavam da živim svoj život- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je ovo čista ljubav i da bi od ovog vremešnog para mnogi mladi mogli da nauče ponešto. Drugi su se nostalgično osvrnuli na ovo rekavši kako je to definicija ljubavi za koju mnoge današnje generacije nisu čule.

Među komentarima je bilo i onih o tome da se mnogi među korisnicima mreže nadaju kako će iskusiti ljubav poput ove koju ima ovaj bračni par. 

- Tako starim, a opet čvrstim i iskrenim rukama, dohvatio je plavo more- zaključio je jedan od korisnika mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)