Roditeljstvo

KUPILA JE ĆERKI OD 4 GODINE LUJ VITON TORBU: "U komentarima mi pišu da je to čista ludost, a zapravo je najbolja investicija!" (VIDEO)

Devojčica planira da drži igračke u papreno skupoj dizajnerskoj tašni.

17.02.2024 18:20

KUPILA JE ĆERKI OD 4 GODINE LUJ VITON TORBU: "U komentarima mi pišu da je to čista ludost, a zapravo je najbolja investicija!" (VIDEO)
Tiktok-christifritz

Jedna mama je izazvala buru komentara na Internetu nakon što je potrošila hiljade evra na poklon za svoju četvorogodišnju ćerku. Prema njenim rečima, devojčica je želela dizajnersku torbu. i to ni manje ni više već Luj Viton, više od bilo čega drugog. Kristi je tiktokerka koja je putem video-snimka vodila pratioce kroz proces kupovine dizajnerske torbe za svoju ćerku Noel. Tiktokerka je sa ćerkom razgledala različite torbe u prodavnici Luj Viton.

- Želeli smo da joj kupimo jednu koja će trajati zauvek, zato volimo da investiramo u ove torbe, plus, njihove cene uvek rastu. U komentarima mi pišu da je to čista ludost, ali zapravo je prava investicija - objasnila je ova ženu potrebu da četvorogodišnjoj ćerkici kupi tako skupu tašnu, o čemu je pisao i San.

 

 

Porodica je otišla u tržni centar koji je uključivao luksuzne prodavnice poput Prade, Diora, Luj Vitona i drugih brendova. Izgleda da je ova malena morala da razmisli kako bi donela pravu odluku povodom kupovine torbe od nekoliko hiljada evra, koja joj je, izgleda, neophodna. Mala Noel je prošetala kroz svaku prodavnicu, pokazujući različite stvari koje su joj se dopale. Noel je razgledala artikle na sniženju pre nego što je njena mama objasnila da nijedna od starijih modela nije bila za njenu mezimicu.

- Dali smo joj malo vremena da razgleda i odluči da li zaista želi Luj Viton ili nešto drugo. Bilo je nekoliko slatkih torbi, ali ništa što je zaista želela da kupi, zato smo otišle u Luj Viton prodavnicu. Sve je ovde bilo tako prelepo i znala sam da će biti teško izabrati samo jednu, bilo je toliko jedinstvenih torbi. Bilo je veoma teško izabrati, ali mislim da je ona koju smo uzeli potpuno savršena za nju i to je nešto što će nositi zauvek - odgovorila je Kristi.

 

@christifritz

Watching these videos back makesme feel so extraordinaryly lovesick🥹🫶 ♬ Lovesick - Jenna Raine

 

Mlada mama je u drugom videu snimila ćerku dok su otvarale kutiju sa torbom.

- Bukvalno je bilo toliko opcija u prodavnici, zato je bilo teško izabrati, ali ovo je ona koju je Noel izabrala. Mislim da će biti odlična i kada poraste, trenutno je malo prevelika za nju, ali definitivno je nešto što će moći da nosi večito. Na kraju joj se zaista dopao ovaj kockasti uzorak, a zatim smo izabrali tamnije ručke jer mislim da se neće toliko prljati, tako da će trajati duže - objasnila je Kristi.

Noel je pozirala sa torbom koja joj je dosezala do struka i podelila je svoje uzbuđenje.

- Baš mi se sviđa, stavila sam igračke unutra - rekla je devojčica.

 

@christifritz

what should we get beanie?!🤔🤍🫶 ♬ original sound - Christi Fritz

 

I pored entuzijazma malene, svi koji su pogledali snimak nisu mogli a da se ne zapitaju da li je devojčici od četiri godine zaista trebalo velika dizajnerska torba, namenjena ženama.

- Ovo je totalno besmisleno, čista ludost! Torba je ogromna za nju.

- Mogli ste je odvesti u neku dečiju prodavnicu, sigurna sam da bi bila jednako uzbuđena.

- Pomalo je smešno, to nije torba za dete. Očajni ste za lajkovima.

- Šta je ovo? Da li je dete zaista to želelo ili si to želela ti, Kristi?

- Mama je definitivno izabrala to - bili su samo neki od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)