Roditeljstvo

ONO ŠTA JE OVA DEVOJČICA KRIŠOM URADILA U PRODAVNICI OSRAMOTILO JE NJENU MAJKU: Kamere su sve snimile (VIDEO)

Nekima je scena bila simpatična, ali ne i roditeljima.

18.02.2024 16:31

ONO ŠTA JE OVA DEVOJČICA KRIŠOM URADILA U PRODAVNICI OSRAMOTILO JE NJENU MAJKU: Kamere su sve snimile (VIDEO)
Printscreen/TikTok/funnymi.i

Čekanje u marketu dok dođete na red za plaćanje, nekada se može razvući i za one koji žure izgledati kao večnost. U takvim situacijama često se dešava da mališani imaju najmanje strpljenja pa se vrpolje sve vreme, obilaze rafove i pokušavaju nekako da nahrane svoju radoznalost.

shutterstock.com

Deca u marketu pokušavaju da prekrate nekako vreme istražujući

Međutim, ima i hrabrijih i radoznalijih, a to je pokazala jedna devojčica iz Azije koja je, dok je čekala sa majkom na kasi svoj red, pekratila vreme jednim lizom sladoleda. Ali ne svog.

Naime, pored sebe je uočila sladoled koji je jedna devojka držala sa strane kako bi platila svoj račun na kasi. Devojčica nije gubila vreme te se bacila na sladoled i uzela jedan "liz", a vrlo brzo nakon toga je majka intervenisala, izvinjavajući se mladoj ženi zbog incidenta.

Uprkos tome, žena je ponudila devojčici sladoled, te joj ga je u jednom trenu ubacila u ruke, a majka je pokušavala da je odvrati od toga. Pošto je napokon devojčica dobila sladoled,njena majka se osećala neugodno pa je devojci uz insistiranj pružila kesicu sa nekim proizvodom u znak zahvalnosti.

Snimak je na Tiktoku privukao pažnju i mnoge nasmejao a sakupio je 1,3 miliona sviđanja. Mnogi su komentarisai kako je važno snaći se, pogotovo kada želimo da dođemo do nečega.

- Komšijska hrana je uvek najbolja.

- Šanse su svuda..

- Ako uočiš priliku, zgrabi je.

- Nije njena krivica. Moć sladoleda ju je naterala na to.

- Preslatko- bili su neki od komentara.

Simpatična scena je mnogim izmamila osmeh, a većina se složila da bi svako dete skoro odreagovalo na isti način. Neki su komentarisali kako su obe žene pokazale visok nivo zrelosti, a bilo je i onih koji su otkrili kako bi u Americi reakcija ove žene bila drugačija i kako bi se sigurno međusobno napadale kitikama čija je krivica i zašto majka ne pazi majka na dete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)