Roditeljstvo

NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA TRUDNOĆU: Porođaj je krenuo iznenada u kupatilu, a šok je usledio kad je bebu pokazala sestri! (VIDEO)

Ešli tvrdi da nije imala niti jedan znak drugog stanja sve do samog dolaska na svet njene ćerke.

21.02.2024 11:30

NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA TRUDNOĆU: Porođaj je krenuo iznenada u kupatilu, a šok je usledio kad je bebu pokazala sestri! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/pubity

Dolazak bebe na svet je posebna radost ne samo za roditelje već i za ostatak familije. Pripreme najčešće traju mesecima pre rođenja beba kako bi sve bilo spremno za dolazak na svet nog člana porodice. 

Međutim, šta se dešava kad buduća mama nema pojma da je u drugom stanju jer ništa nije ukazivalo na trudnoću.

Foto: Shutterstock

Mnoge žene čak do porođaja ne saznaju da su bile trudne

 

Upravo to se dogodilo Ešli Nikol koja do samog porođaja nije imala pojma da je u drugom stanju. Kako je objasnila imala je kriptičnu odnosno prikrivenu trudnoću bez izjednog uobičajenog simptoma drugog stanja. Porodila se u kupatilu i sve je na kraju prošlo u najboljem redu, jer su u međuvremenu pozvali Hitnu pomoć i oni su je zbrinuli. Nakon porođaja i dolaska na svet njene ćerkice Ešli je lepe vesti podelila sa najbližima. Pozvala je svoju sestru kako bi je obavestila da je dobila sestričinu. 

Kada je uključila kameru na telefonu i pokazala joj bebu njena sestra je bila u šoku. Kroz smeh je komentarisala uverena da se njena sestra šali.

Snimak je podeljen na stranici Pubity i izazvao je veliku pažnju, a preuzet je sa Ešlinog profila gde je imala više od 3,5 miliona sviđanja. Većina njenoh pratilaca nije mogla da shvati da je prikrivena trudnoća moguća dok su neki rekli da su svesni da tako nešto postoji ali da drugima to ne mogu objasniti.

 

@pubity She was in disbelief 🤣🤣🤣 #Pubity (@Ashley Nicole ♬ original sound - Pubity

 

- Kriptična trudnoća je jedan od mojih najvećih strahova.

- Molim vas šta je kriptična trudnoća? Svaki dan neki novi termini i fraze. 

- Nisam znala da sam trudna do 6. meseca.

- Ovo je moja najgora noćna mora.

- "Čija je to beba" haha - bili su neki od komentara.

Iako je bila žena koje su sa velikim strahom priznavši da ne bi želele da se nađu u Ešlinoj koži, bilo je i onih koje su rekle kako bi potajno želele da im se dogodi ovakvo čudo. Kriptična trudnoća je stanje kada žena ne zna da je u drugom stanju i to često može da prođe nezapaženo do 20. nedelje trudnoće apsolutno bez ikakvih simptoma, pa čak i do samog porođaja. U takvim situacijama mnoge žene izostanak mesečnog ciklusa pripisuju zdravstvenim problemima, a stomak opravdavaju viškom kilograma. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)