Brak i veze

GURU ZA ONLAJN UPOZNAVANJE OTKRIVA KAKO RAZMIŠLJAJU MUŠKARCI: "Sve radimo namerno, preko ovih stvari nikako ne prelazite!" (FOTO+VIDEO)

Niko Emanuilidis je influenser koji deli savete na temu muško-ženskih odnosa

22.02.2024 20:50

GURU ZA ONLAJN UPOZNAVANJE OTKRIVA KAKO RAZMIŠLJAJU MUŠKARCI: "Sve radimo namerno, preko ovih stvari nikako ne prelazite!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-thedaddyacademy

Sa razvojem aplikacija za upoznavanje putem interneta, pravila flerta, izlazaka i pronalaženja partnera neprestano se menjaju. Međutim, Niko Emanuilidis (30), TikTok zvezda, tvrdi da njegovi saveti mogu pomoći da pronađete pravog partnera. Ovaj guru za upoznavanje postao je popularan na društvenim mrežama zbog iskrenih saveta o vezama iz muške perspektive. Nakon što je stekao gotovo 30.000 pratilaca, zahvaljujući veoma gledanom videu, Niko je proširio savete i na žene.

On je detaljno opisao šta znači imati pravu energiju. Istakao je važnost rada na sebi, bavljenja svojim strastima i ciljevima, kao i održavanja fizičke kondicije. Takođe je istakao da nije neophodno biti super bodibilder, već imati redovan režim vežbanja koji će obezbediti samopouzdanje.

- Muškarci SVE rade namerno. Ako vam se nije javio tri-četiri dana, verujte mi, to je namerno. Ako vas nedelju ili dve nije izveo na piće, i to je namerno. Ma koliko bio zauzet, muškarac kome je stalo do žene neće čekati tri dana, a da je ne pozove 15 minuta telefonom - upozorava on.

 

 

Poput ostalih muškaraca, i Niko nije oduvek bio vešt u zavođenju žena; priznao je da je i on morao da "raste" u svojoj sposobnosti da privuče suprotni pol. Svoj uspeh pripisuje kombinaciji harizme, humora i muzičkog talenta. Nakon što je počeo ozbiljno da vežba tokom fakulteta, razvio je svojevrsnu “daddy” energiju, koju smatra najboljim stanjem uma.


On je priznao da termin "daddy" može imati se*sualnu konotaciju, ali ističe da on koristi taj izraz kako bi privukao pažnju svoje publike. On tvrdi da "daddy energija" podrazumeva bavljenje svojom svrhom, zarađivanje novca i zaštitnički odnos, što smatra zdravom energijom koja privlači žene.

 

@thedaddyacademy The speed in which a healthy masculine man pursues a woman ☝🏼👨🏼‍🏫 #datingadvice ♬ original sound - Niko | The Daddy Academy

 


Kad je reč o zavođenju dama, Niko savetuje muškarce da budu dosledni, ali ne i previše napadni, te da povedu računa da odnos napreduje prikladnom brzinom. Takođe ukazuje na važnost emocionalne povezanosti u ispunjavajućim vezama.

Tiktoker tvrdi da i žene mogu imati svoju varijantu "daddy energije", ali ističe da su ženske energije različite i da se njihov odnos svodi na međusobno ispunjavanje u različitim situacijama. Kao savetnik za sastanke, Niko deli signale na koje bi trebalo obratiti pažnju prilikom upoznavanja sa nekim, ističući važnost doslednosti i postepenog napretka u vezi. Takođe upozorava na "ljubavne bombe" koje dolaze prebrzo i ističe da je doslednost ključna za zdrav odnos.

 

@thedaddyacademy #stitch with @Water Boy Never ask her to split the bill 💀 #datingadvice ♬ original sound - Niko | The Daddy Academy

 

- Ovo je oduvek bio moj san, da imam platformu na kojoj pomažem ljudima, zabavljam se i samo ću se transformisati odavde dalje - iskrena je želja ovog momka, a o njemu je pisao i San.

Iako nudi savete za žene, postoje i oni koji se ne slažu s Nikovim savetima. Na primer, rasprava se vodi o tome da li su kafići dobar izbor za dejt. Niko smatra da su takvi izlasci "nisko interesantni" i "neobavezni", dok mnoge žene imaju suprotan stav.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)