Zanimljivosti

BEBA JE ZNATIŽELJNO GLEDALA U NEPOZNATU ŽENU TOKOM PRVOG LETA AVIONOM: Putnici se ovakvom obrtu nisu nadali (VIDEO)

Snimak je prikupio 1,5 miliona sviđanja

12.02.2024 10:10

BEBA JE ZNATIŽELJNO GLEDALA U NEPOZNATU ŽENU TOKOM PRVOG LETA AVIONOM: Putnici se ovakvom obrtu nisu nadali (VIDEO)
tiktok/printscreen/kellyryan49

Većina svetskih avio-kompanija dozvoljava putovanje sa bebom čim ona navrši nekoliko dana ukoliko je rođena u terminu i sasvim zdrava. Iako se roditelji retko odlučuju da sa veoma malom bebom prelaze velike razdaljine, ponekad im je to jedina opcija. Beba u avionu uvek je atrakcija za ostale putnike, pa se mnogi trude da je animiraju i zabavljaju kako bi let svima prošao što ugodnije.

Jedan tata krenuo je na put sa bebom iz Meksika, nadajući se da će devojčica prespavati let. Ali, ona je bila fascinirana ženom koja je sedela pored njenog oca i sve vreme se bavila ručnim radom. Beba je netremice gledala šta to žena radi, očigledno oduševljena kao vunicom, tako i veštim pokretima ruku putnice.

shutterstock.com

Roditelji se retko odlučuju da krenu na put sa veoma malom bebom

Očigledno očarana činjenicom da beba u prvim minutima putovanja nije skidala pogled sa nje, kao i neobičnom mirnoćom deteta kasnije tokom leta, putnica je odlučila da iznenadi bebu i njenog tatu. Tokom leta je neumorno plela, a onda je u jednom trenutku iznenađenom tati dala poklon. Bila je to malena žuta kapa koju je upravo izradila kao poklon za dete.

Ovaj njen gest naišao je na oduševljenje ostalih putnika iz aviona koji su hipnotisano gledali u devojčicu sa žutom kapicom koja joj je stajala kao salivena. Iako joj putnica iz reda nije uzimala meru, jasno je da je reč o ženi koja je odokativno odlično procenila koja veličina kapice bi malenoj lepotici odgovarala, pa je baš takvu i isplela.

Tata je devojčici stavio kapicu na glavu, a onda je „pao“ i selfi sa najbližim „komšijama“ iz aviona koji će ovo putovanje zasigurno pamtiti kao jedno od najlepših u životu.

 

 

Snimak koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok prikupio je čak 1,5 miliona sviđanja i više od 1.200 komentara.

- O moj Bože, ovo je tako slatko!

- Čvrsto verujem da bebe izvlače iz nas ono najbolje ako im to dozvolimo. Ovo je čarobno!

- Fotografiju bi trebalo odštampati i dodati u knjigu za bebe, zajedno sa avionskom kartom. Prelepa uspomena!

- Ljudi nekada znaju da budu grozni kad u avion uđu roditelji sa bebom. Divno je videti da postoje i drugačiji primeri. Ova žena je to dokazala.

- Kad sam bila mala, moj komšija je gledao kako se sestra i ja igramo u snegu, pa nam je doneo rukavice koje je isplela njegova supruga – bili su neki od komentara ispod ovog viralnog posta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)