Roditeljstvo

MAMA I TATA SU SAOPŠTILI ĆERKI DA ĆE DOBITI BRATA ILI SESTRU: Ovakvu njenu reakciju nisu mogli ni da zamisle! (VIDEO)

Iako su je postepeno pripremali za iznenađenje, devojčica je isuviše emotivno doživela radosnu vest

18.03.2024 10:50

MAMA I TATA SU SAOPŠTILI ĆERKI DA ĆE DOBITI BRATA ILI SESTRU: Ovakvu njenu reakciju nisu mogli ni da zamisle! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/therealemilyj

Vest o trudnoći je velika i važna vest za sve članove porodice, a pre svega za buduće roditelje. Radost zbog saznanja da će porodica postati veća par rado deli sa svojim roditeljima, bakama i dekama, ali i sa starijom decom, birajući način na koji će saopštiti najlepšu vest.

shutterstock.com

Saopštavanje vesti detetu o novom članu u porodici je izazov za roditelje

 

Malo ko od nas se seća trenutka kada smo saznali da ćemo dobiti sestru ili brata, ali je verovatno svima "živa" slika onog momenta kada smo ih držali u naručju i kada je svet postao za nas lepše mesto.

Dvoje budućih roditelja su odlučili da tu vest podele sa svojom ćerkom i da joj saopšte da uskoro stiže beba, ali na jedan vrlo interesantan i opušten način. Dok su sedeli na kauču i gledali TV, izneli su pred nju zlatnu kutiju u kojoj se nalazilo iznenađenje. Devojčica je otpakivala poklon, postepeno vadeći iz njega najpre duks na kojem piše "Ja sam starija sestra Era", zatim odeću za bebu i na kraju fotografiju bebe sa ultrazvuka.

Mama je pokušavala da izvuče neki zaključak od ćerkice, ali je malena bila toliko zbunjena da nije znala kako da reaguje. Na snimku se vidi da je devojčica nešto naslućivala, međutim, nije htela ništa da potvrdi dok joj roditelji nisu direktno rekli da u porodicu stiže novi član.

Kada je shvatila šta se iza svega krije, malena je skočila i zagrlila oca, a onda briznula u plač. Potom se okrenula ka majci da je zagrli, ne prestajući da plače. Emotivan trenutak je obuzeo sve, pa se i roditeljima iskrala i poneka suza.

 

 

Majka Emili Džekautot je objavila ovaj snimak na TikToku, gde je prikupio 1,1 milion sviđanja. Ljudi su s oduševljenjem komentarisali reakciju devojčice kad je saznala da će dobiti brata ili sestru.

- Njen zagrljaj je rekao sve što treba da znamo! Čestitamo!

- Činjenica da je zahvalna na običnom crnom duksu.

- Izgubila sam se kada je počela da plače i grli Džejsona.

- Bila sam okej sve dok nije zagrlila Džejsona! Preslatko - bili su neki od komentara.

Mnogi su priznali kako im je ova dirljiva scena izmamila suze i da je devojčicin nervozan smeh ukazivao na to da će se rasplakati. Osim toga, neki tiktokeri su se složili da se zbog ovakvih emotivnih naboja kod dece preporučuje da im roditelji sve radosne vesti pažljivo saopšte, te da ih prethodno pripreme na prijatno iznenađenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)