Zanimljivosti

ŠAKIRA ŠETA 15 GODINA MLAĐEG FRAJERA: Izvor tvrdi da je lud za njom, a svi ga znate iz ove serije (FOTO)

Sve je počelo od snimanja spota.

21.08.2024 22:10

ŠAKIRA ŠETA 15 GODINA MLAĐEG FRAJERA: Izvor tvrdi da je lud za njom, a svi ga znate iz ove serije (FOTO)
BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna pevačica Šakira je u vezi sa glumcem Lusijenom Laviskontom koji je najviše poznat po ulozi u serjii Emili u Parizu (Emily in Paris). Njihova ljubavna priča je počela kada su se upoznali na snimanju spota za njenu pesmu "Punteria", u kojoj se pojavljuje reperka Kardi B.

- Slučajno ga je videla - rekao je izvor za Us Weekly dodajući da je hemija počela kada su se upoznali na snimanju njenog videa.

Izvor je dodao da je Šakira bila "prijatno iznenađena koliko je šarmantan i zabavan bio" i da njih dvoje stvari još ne shvataju previše ozbiljno. U video snimku, Lusijen glumi jedno od mitskih stvorenja, a Šakira ga udara strelom, samo da bi ga takođe spasila od sebe i vrati ga u život slatkim španskim tekstovima i njenim prepoznatljivim zavodljivim plesnim pokretima. Na snimku se ne ljube, ali su prilično bliski.

- Šakira i Lusijen imaju lagan, razigran odnos i on je jako zaljubljen u nju - rekao je drugi izvor o njihovoj novootkrivenoj romansi, prenosi InStyle.

BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šakira sa Lusijenom

Nakon premijere videa 22. marta ovde godine, njih dvoje su viđeni zajedno u Njujorku uoči Šakirinog nastupa na Tajms skveru. Besplatni koncert privukao je 40.000 fanova, prema Rolling Stone-u. Na koncertu je pevala sve one pesme koje publika obožava.

Da podsetimo, Šakira se razvela od oca svoje dece fudbalera Žerara Pikea i to nakon 12 godina ljubavi. 

- Bilo je teško ne samo za mene, već i za moju decu - rekla je Šakira za Elle u septembru 2022. i dodala:

- Neverovatno teško. Pokušala sam da sakrijem šta se dešava pred svojom decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija broj jedan u životu.

Međutim, prijatelji kažu da je spremna da ide dalje.

- Ona je nastavila dalje i oseća se bolje nego ikad - rekao je jedan izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)