Telo

OMILJENI TURSKI GLUMAC LUDUJE NA ODMORU, PA SE SKINUO PRED SVIMA: Neukrotivi neženja zapravo je iz SRBIJE (FOTO)

Pokazao isklesano telo.

18.08.2024 19:40

OMILJENI TURSKI GLUMAC LUDUJE NA ODMORU, PA SE SKINUO PRED SVIMA: Neukrotivi neženja zapravo je iz SRBIJE (FOTO)
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularni turski glumac Džan Jaman trenutno je na odmoru na Mikonosu gde se odlično provodi. On je jedan od najpoželjnijih neženja, a ni na plaži nije propustio priliku da pokaže svoje savršeno izvajano telo. Turski glumac prema mišljenju većine pripadnica ženskog pola izgleda odlično, a na plaži je bio sa nekoliko žena.

U svet glume ušao je pre tačno deceniju. Prvu ulogu je dobio 2014. godine. Inače, on je završio italijansku gimnaziju, neko vreme je kao student na razmeni živeo u Americi, a po povratku je završio Pravni fakultet. Kada je odlučio da se oproba kao glumac u Turskoj ispostavilo se da ima talenta i da je kao stvoren za ovaj posao.

ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džan na odmoru na Mikonosu

Ulogom u seriji "Sanjalica" lansirao se na medijsko nebo, te se o njemu i koleginici iz serije Demet Ozdemir neprestano pisalo. Oni su imali romansu koja je završena te je svako pronašao sreću pored druge osobe. Demet se kasnije udala, a njega je teško pratiti nakon priča da je pronašao sreću pored devet godina starije devojke. Inače, on je turski glumac rođen 1989. godine, prvu ulogu je dobio 2014. godine. Zbog uloge u pomenutoj seriji osvojio je nagradu za najboljeg stranog glumca 2019. godine u romantičnoj komediji.

Pre tri godine on je posetio Beograd i nekoliko klubova u kojima se ludo proveo, a rado se družio i sa prisutnima.

- Dobre vibracije ovde, Srbi znaju kako da se dobro zabave. Beograd je zakon! - napisao je Jaman na društvenoj mreži.

Inače, on je rođen u Istanbulu, a vodi poreklo sa Kosova i Metohije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)