Zanimljivosti

ANĐELKA PRPIĆ JEDVA PODNELA SCENE KOJE JOJ SIN PRIREĐUJE: Na ivici suza će pratiti OVO (FOTO)

Jakša ima 12 godina.

28.07.2024 22:20

ANĐELKA PRPIĆ JEDVA PODNELA SCENE KOJE JOJ SIN PRIREĐUJE: Na ivici suza će pratiti OVO (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Nakon uspešne karijere ove slavne žene, sin glumice Anđelke Prpić Jakša, odlučio je da kroči u svet glume. Iako je mama ponosna na njega, svesna je kakav je glumački svet i koliko je teško da se osoba istakne. Ipak, ono što je neosporno, svako ko ima talenat i harizmu može se naći na platnu da ulepšava živote mnogobrojne publike. Iako je Jakša još uvek mali, sigurno će mu karijera i iskustvo njegove majke mnogo značiti u životu za dalji napredak.

Jakša ima samo 12 godina, a ponude su već krenule da stižu. Njegov prvi korak je uloga u filmu "Bauk" koji će premijerno biti prikazan na Festivalu filmskog scenarija 13. avgusta. 

- Ja sam bila u ulozi organizatora i šofera. Bilo mi je zabranjeno da sedim s glumcima iz filma. Morala sam sve da pratim sa bezbedne udaljenosti. Svi su ga divno prihvatili - podelila je Anđelka utiske sa seta jednom prilikom, na kojem je bio i njen sin Jakša.
 

Foto: Tanjug/AP

Anđelka ima sina Jakšu


Inače, on je već igrao u filmu “Toma” gde je tumačio ulogu sina Tome Zdravkovića. Već tada je bio zapažen.

Jednom prilikom dao je izvaju za medije i kratko poručio:

- Kad porastem, voleo bih da budem glumac. Krenuo sam već tim koracima i mnogo sam zavoleo glumu.

Sada, film u kom će glumiti znatno je teža priča jer je reč o NATO bombardovanju Jugoslavije 1999. godine, iz vizure dečaka Save, koji pokušava da zadrži neiskvaren i naivan pogled na svet oko sebe. Scene u kojima će mladi glumac učestvovati sigurno neće biti lake, a to najteže može da padne njegovoj majci, Anđelki. Ipak, njegova ozbiljnost da se sa malo godina upusti u ovakav glumački zadatak, zaslužuje divljenje, prenosi Story.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)