Zanimljivosti

ANĐELKA PRPIĆ IZAZOVNIJA NEGO IKAD! Grudi i noge u prvom planu, ostavila bez reči! (FOTO)

Glumica dok očekuje bioskopsko prikazivanje svog novog filma, u pričama na Instagrama digla celu mrežu na noge!

17.09.2022 10:01

ANĐELKA PRPIĆ IZAZOVNIJA NEGO IKAD! Grudi i noge u prvom planu, ostavila bez reči! (FOTO)
instagram-printscreen-andjelkap

Naša poznata glumica Anđelka Prpić uveselila je mnoge svojim ulogama u mnogobrojnim serijama, posebno u onima s naslovima “Žene sa Dedinja” i “Andrija i Anđelka”, kroz koje je pokazala kakvom harizmom i duhovitošku pleni. Mediji su spekulisali da su je upravo angažmani u tim ostvarenjima, gde je delila intimne scene s kolegama Draganom Mićanovićem i Andrijom Miloševićem, koštale braka s mužem Dariom. Međutim ona od te 2020. godine, kada je navodno zbog suprugove preterane ljubomore okončala brak, samo beleži uspehe. 

Glumica je u skladu sa tim veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je tako nedavno mnoge prijatno iznenadila objavom na priči na Instagramu. Naime, slikala se pozirajući u sedećem položaju na podu i spuštenog pogleda. Na njen položaj tela je retko ko ostao ravnodušan, budući da je Prpićeva nosila crvenu haljinu do kolena, ali sa veoma izazovnim dekolteom. Kreacija ima dodatke na ramenima i u predelu struka i to u vidu zlatnih nitni i kaiša, a Anđelka je uz nju neobavezno zakačila loknastu kosu. Celu kombinaciju zaokružila je zlatnim sandalama veoma interesantnog dizajna. 

instagram-printscreen-andjelkap

Izazovna Anđelka Prpić

Ona sa bivšim suprugom ima korektan odnos jer, prema sopstvenim rečima, "nisu u ratu".

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na to na kojim adresama živimo - istakla je Anđelka svojevremeno. 

Bivši supružnici imaju sina Jakšu koji je već krenuo majčinim stopama. Pohađa školu glume Nenada Nenadovića, a igrao je sina Tome Zdravkovića u kutlnom ostvarenju “Toma”. Jakšu sada možemo videti i u seriji “Bauk”, na šta je njegova mama veoma ponosna, budući da mališan ima tek 10 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Lepa glumica je prošlu godinu obeležila serijom “Jedini izlaz”, dok trenutno željno išćekuje film koji će 22. septembra osvanuti u beogradskim biokopima pod nazivom “Ala je lep ovaj svet”.

- Anđelka Prpić kao Una Lazarević. Ona je najpopularnija TV voditeljka, veoma harizmatična i obožavana. Ipak, neko bi rekao - površna i naizgled banalna. Taj neko može biti baš reditelj Bata, koji naprasno, čudnim putem ulazi u njen život. Ostalo možete saznati u filmu Ala je lep ovaj svet koji je od 22. septembra u bioskopima - napisla je Anđelka u najavi tog događaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)