Zanimljivosti

SKINULA SE NATAŠA BEKVALAC! Novom fotografijom raspametila fanove, ali zbog jedne stvari jedva čeka da se vrati kući! (FOTO)

Pogledajte gde ovih dana uživa poznata pevačica koja ne propušta priliku da sa svojim pratiocima podeli svaki srećan trenutak.

14.09.2022 21:00

SKINULA SE NATAŠA BEKVALAC! Novom fotografijom raspametila fanove, ali zbog jedne stvari jedva čeka da se vrati kući! (FOTO)
Tanjug/AP

Pevačica Nataša Bekvalac uživala je tokom protekle nedelje na dugoočekivanoj turneji po Americi, međutim, posle mnogobrojnih nastupa rešila je da dodatno uživa u Majamiju, odakle je sa svojim pratiocima rešila da podeli veoma zanimljive fotografije. U početnim objavama na Instagramu priznala je da ju je pomalo strah od avanture u koju se upustila, pa poručila fanovima da joj je pošalju dobar “vetar u leđa” kako bi konačno ispunila sve svoje snove.

Da joj Amerika i te kako prija mnogi su videli po pričama koja novosadska barbika redovno objavljuje. 

- Krećemo u Ameriku večeras. Poželite mi sreću i dobar vetar. Sva se tresem, ćao - objavila je Nata pre nedelju dana kada je krenula put SAD. 

Ubrzo potom ona je u pokazala kako je uspela da na noge podigne publiku u Las Vegasu, Njujorku i Čikagu, dok su mase uz nju klicale tekstove poznatih pesama. 

- Kakvi koncerti, kakva publika, kakva energija, ljudi sve je baš kao san. Pevali smo u Čikagu i Njujorku, upravo smo na putu za Vašington. Sve vam snimam i jedva čekam da vam pokažem i ispričam. Sve je drugačije, a nije mi strano, moja štikla voli tempo Amerike! Svaki dan drugi grad, padamo s nogu umorni i srećni. Ne želim nikada da zaspim! - prenela je ona utiske sa početnih večeri.

- To je moja najluđa sestra - poručila joj je Kristina Bekvalac.

- Ludilo! -

- Svi na ples, do zore! -

- Kakva lepotica, kao da je rođena u Vegasu! -

- Boginjo! -

- Sijaš kao Vegas! -

- Šećerlemice - ređali su se komentari mnogobrojnih fanova.

Ipak, najviše pažnje privukla je njena najnovija objava iz Majamija u kom je uzela kratak predah i odlučila da u crnom bikiniju uživa na plažama. Pokazala je njeno savršeno izvajano telo, a fanovi su pokazali da im se u takvim izdanjima posebno dopada. 

 

 

I pored svega toga, poznata pevačica je priznala da sav sjaj i glamur američkih metropola, kao i nezaboravni koncerti, ne mogu da zamene jedno. 

- Nedostaju mi moja deca, jakoooooo, sve je prelepo i sve je kao san, ali jedva čekam da se vratim kući i da ih zagrlim! -  napisala je Nata uz fotografije ćerki Hane i Katje koje je fotografisala tokom njihovih telefonskih razgovora.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)