Zanimljivosti

VODITELJKA SLAGALICE NIKAD IZAZOVNIJA! Ostavila sve bez daha, sevnule i gole noge! (FOTO)

Marija Veljković ne prestaje da stajlingom oduševljava svoje pratioce na Instagramu, a ovog puta je, kako su mnogi primetili, nadmašila i samu sebe.

16.09.2022 17:00

VODITELJKA SLAGALICE NIKAD IZAZOVNIJA! Ostavila sve bez daha, sevnule i gole noge! (FOTO)
instagram-mare.veljkovic

Voditeljka "Slagalice", Marija Veljković ne izlazi iz žiže interesovanja od kada se pre nekoliko meseci razvela od supruga Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece. Mnogi mogu da se slažu ili ne slažu sa njenim novim partnerom, glumcem Rastkom Jankovićem sa kojim je navodno u vezi već pola godine, ali niko ne može da ospori lepotu koja krasi poznatu voditeljku.

Ona je tako nedavno na Instagram postavila fotografiju koja je naslovila na veoma specifičan način, a koja je izazvala ogromnu pažnju, pre svega zbog izgleda.  

- "Ako nemaš ništa lepo da kažeš, bolje ne govori ništa", mudrost iz crtaća "Bambi", želim vam lepu radnu nedelju - napisala je voditeljka uz fotografiju koja je, sudeći po komentarima ispod posta, mnoge ostavila otvorenih usta.

Veljkovićeva je u dugoj letnjoj haljini različitih zeleno-bakarnih nijansi koje savršeno pristaju uz njen ten. Haljina ima nabrane rukave i širi se do zemlje, a kao detalj na njoj nalazi se crni pojas koji dodatno ističe struk. Marija je plavu kosu vezala i opredelila se za neustralniju šminku sedefastih nijansi. Od nakita je ponela dve diskretne zlatne ogrlice.

Budući da je vidna i takozvana “bubica”, a da se iza Marije pruža panoramski pogled, pretpostavljamo da se ona u trenutku nastanka fotografije nalazila na snimanju emisije.

Na zanosni osmeh lepe voditeljke koja gazi 5. deceniju, mnogi nisu ostali imuni.

- Kakav osmeh! -

- Prelepa! -

- Ja vama želim uz taj osmeh sreću i sve najbolje -

- Nikom ne daj da ti oduzme tu devojčicu iz duše -

- Divna haljina -

- Savršena žena -

Da li biste vi ponele haljinu poput Marijine?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)