Zanimljivosti

ISPLIVAO SNIMAK ANĐELKE PRPIĆ IZ HOTELA: Više nema tajni, ovo je njena sreća! (VIDEO)

Poznata glumica otkrila u čemu uživa.

24.12.2022 15:56

ISPLIVAO SNIMAK ANĐELKE PRPIĆ IZ HOTELA: Više nema tajni, ovo je njena sreća! (VIDEO)
Foto: Republika.rs

Šarmantna glumica Anđelka Prpić ponovo se našla u žiži medija zbog navoda da je u blagoslovenom stanju i to sa svojim venčanim kumom. Naime, kao bomba je odjednula vest da je već nekoliko meseci u ljubavi sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža Daria Prpića.

Ovim povodom, Anđelka se još nije oglasila, međutim, svaki njen korak je sada pod budnim okom šokirane javnosti. Tako je glumičin instagram ponovo zatrpan porukama radoznalaca kako bi otkrili šta se tu zapravo dešava. Za to vreme ona mudro ćuti.

Foto: Tanjug/AP

anđelka prpić navodno je trudna sa venčanim kumom

 

Ipak, nije da se nije mogla primetiti sreća i novi elan na njenom licu od kada je prošla kroz brakorazvodni proces. Anđelka se više posvetila karijeri i fanovima, te svakodnevno na društvenim mrežama objavljivala detalje iz svog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Jedan snimak posebno je oduševio javnost, a mnogi su se i pronašli u njemu. Reč je o kratkom video klipu na kojem je glumica u jednom luksuznom hotelu, a ispred nje je postavljen sto pun raznih ukusnih đakonija u kojima bi svako uživao. Uz snimak Anđelka je objavila i deo pesme Doris Dragović čiji stihovi glase "malo mi za sreću treba", te je jasno šta glumicu čini srećnom.

Podsetimo, glumica se razvela posle skoro deceniju braka, a iz nekadašnje ljubavi sa Prpićem, čije prezime i danas nosi, dobila je sina koji je centar njenog sveta.

 

BONUS BIDEO:

 

 

Komentari (0)