Zanimljivosti

ŠTA NIJE U REDU SA OVOM FOTOGRAFIJOM? Atraktivna plavuša bujnog poprsja pozirala na Ibici i izazvala salve komentara! (FOTO)

Glumica Lusi Falon na Instagramu je pokazala šta se u stvari svakodnevno dešava na toj društvenoj mreži.

20.12.2022 14:01

ŠTA NIJE U REDU SA OVOM FOTOGRAFIJOM? Atraktivna plavuša bujnog poprsja pozirala na Ibici i izazvala salve komentara! (FOTO)
Printscreen/Instagram/lucyfallonx

Društvene mreže su nam nametnule drugačiji način života i njegovog prezentovanja drugima, pa su postepeno donele i neke standarde koje mnogi ipak ne mogu da isprate. Svedoci smo "savršenih tela", "savršenih brakova", "ljubavi" iza kojih se često krije neka potpuno drugačija slika. U ljudskoj je prirodi da pokazuju ono što je društveno poželjno i očekivano, međutim, na svima nama je da razgraničimo kada nešto postaje nerealno ili da li smo nekada u svemu tome žrtve obmane. 

Na veoma jednostavan i iskren način to je pokazala glumica Lusi Falon, objasnivši da konzumiranje društvenih mreža treba uzimati sa rezervom i dozom opreznosti. U zadivljujućem videu "Instagram protiv stvarnosti" glumica koja je u 8. mesecu trudnoće i na izmaku treće decenije, sjajno je pokazala trik kako sakriva svoju trudnoću za jasvnost. Kako je istakla, mnogi ljudi, posebno zvezde, to izuzetno često koriste kako bi prikazale da je njihov stomak manji nego svim ostalim ženama iako su u poodmaklim trudnoćama ili možda čak da uopšte nisu trudne.  

Dok je zgodna plavuša pozirala u crnom kupaćem kostimu i sa naočarama osmehujući se fotografu, ona je prikazala dve svoje projekcije dok se u pozadini videlo tirkizno more. U jednoj objavi Lusi je slikana spreda u dekoltiranom crnom kupaćem kostimu, u kom su u prvom planu njene bujne grudi, zbog čega je i dobila salve pohvalnih komentara. Na zapisu se, međutim, ne vidi njen veliki trudnički stomak, pa nisu izostale ni raznorazne ponude pripadnika muške populacije. Na sve to, Lusi je samo napisala da je snimak nastao na predivnoj Ibici, gde je uživala na odmoru.

Printscreen/Instagram/lucyfallonx

Glumica je pozirala tako da niko ne bi ni primetio da je u drugom stanju 

Na drugom zapisu, glumica pozira bočno i na njemu se jasno vidi stomačić koji ona pridržava jednom rukom iznad i ispod. U opisu tog snimka ona je napisala nešto sasvim drugačije:

- Instagram nas sve laže - zaključila je ona.  

Inače, mlada glumica je u septembru otkrila da čeka bebu sa svojim dečkom Rajanom Ledsomom. Tada je pokazala i slike dok je bila na ultrazvuku, što je izazvalo oduševljenje njenih fanova.  

Printscreen/Instagram/lucyfallonx

Kada je uslikana s boka i kada je zauzela normalan položaj tela glumica je otkrila da očekuje bebu

Lepa glumica je podelila radosnu vest sa svjim najbližima te zabeležila trenutak kada su to svi oni saznali, kao i njihove reakcije.

Njen najnoviji snimak i udar na Instagram izazvali su salve komentara i reakcija u kojima su pojedinci čak napali i nju, optuživši je da je licemerna jer i sama koristi pomenutu društvenu mrežu.

- Kome se ne dopada, ne mora da ima profil - glasile su još neke od reakcija.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)