Zanimljivosti

PIKE U JAVNOSTI SA DEVOJKOM S KOJOM JE PREVARIO ŠAKIRU: Grle se i uživaju kao da ih niko ne gleda, ali jedno svi primećuju

Žerar Pike i Klara Čija su uživali na stazi za Formulu 1, ali na njoj je ova stvar svima bila čudna.

24.06.2024 10:54

PIKE U JAVNOSTI SA DEVOJKOM S KOJOM JE PREVARIO ŠAKIRU: Grle se i uživaju kao da ih niko ne gleda, ali jedno svi primećuju
Profimedia

U nedelju, Žerar Pike i njegova devojka Klara Čiom Marti su uhvaćeni u prisnom trenutku dok su šetali na stazi Barselona-Katalonija, gde se održavala Grand Prix  Španije, takmičenje u Formuli 1.

Poznati fudbaler (37) i njegova partnerka (25) nisu krili svoju bliskost dok su se držali za ruke tokom šetnje. U jednom trenutku, Pike je nežno zagrlio Klaru oko struka, dok su zajedno uživali u atmosferi pre trke.

Klara, koja je u vezi sa Pikeom već tri godine, zračila je elegancijom u mini traper haljini i modernim crnim baletskim cipelama. Svi su primetili da izgleda drugačije, te I da svojom frizurom podseća na Šakiru.

Pike je odabrao opuštenu kombinaciju, noseći belu pletenu košulju uz lanene pantalone. Ovaj trenutak prisnosti dolazi nakon što je prošle godine Klara uselila u Pikeov dom, što je označilo novu fazu u njihovom odnosu.

Par je postao javnosti poznat kada su se Šakira i Pike raskinuli nakon 11 godina veze, nakon što su se njih dvoje upoznali na snimanju muzičkog spota za "Waka Waka (This Time for Africa)" 2010. godine. Iako su zajedno dočekali sinove Milana 2013. i Sašu 2015. godine, njihova veza se okončala nakon što su se pojavile glasine o neverstvu fudbalera.

Šakira je nedavno objavila album koji se bavi temama iz njenog privatnog života, uključujući i odnose sa Pikom i njegovom novom partnerkom, što je izazvalo dosta pažnje javnosti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)