Zanimljivosti

SINIŠA JE OŽENIO HOLIVUDSKU ZVEZDU: Glumica otkrila nepoznate detalje i iznenadila priznanjem o mužu

Par se venčao 2020. a ubrzo su dobili i sina Vanju.

11.09.2024 17:40

SINIŠA JE OŽENIO HOLIVUDSKU ZVEZDU: Glumica otkrila nepoznate detalje i iznenadila priznanjem o mužu
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Holivudska glumica Kloi Sevinji (49) proslavila se u filmu "The American Horror Story". Kloi nije imala mnoge sreće pre nego što je upoznala galeristu Sinišu Mačkovića koji je uspeo da je osvoji.

Venčali su se pre četiri godine, a ubrzo nakon toga dobili i sina Vanju. Kako Kloi i Siniša svoj privatan život drže podalje od očiju javnosti detalji njihove ljubavi nisu poznati.

Samo su se gledali

Kako je svojevremeno ispričala glumica za portal Cultured ljubav sa lepim Srbinom dogodila se sasvim slučajno.

- Pre veze sa njim jedno vreme sam bila sama. Jednog dana moja prijateljica Lisa ispričala mi je kao poznaje jednog mladića koji radi u galeriji i s kojim voli da priča o umetnosti. Posle više pokušaja konačno sam ga ugledala na zabavi prijatelja. Buljili smo jedno u drugo, a Lisa mi je šapnula da je to dečko s kojim želi da me upozna - prisetila se glumica. 

 

 

Kako priznaje već te večeri bilo je jasno da su među njima zaiskrale varnice.

- Možda smo razgovarali, možda nismo... Ne sećam se. Detalji su malo mutni. Nas dvoje smo se samo gledali, a  moji prijatelji su još tada bili ubeđeni da smo rođeni jedno za drugo - otkrila je Kloi.

Nakon tog susreta usledio je i drugi, kad mu je ona otvoreno rekla da bi trebalo da je pozove na sastanak.

- Na prvom sastanku smo plesali. On je neverovatan igrač, nikad jisam upoznala nekog kao što je on. Vrlo brzo smo se skapirali, sve ostalo je istorija - rekla je ona.

 

 

Kloi priznaje da mnogo voli svog muža i da će učiniti sve da ga ne izgubi.

- Potpuno mu verujem i znam da može oko svega da se pobrine tako da ja ne moram, a to je i te kako opuštajuće - dodala je slavna holivudska glumica. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)